Najdi forum

Pozdravljeni! S partnerjem in z hčerkico živimo pri njemu kjer imajo kmetijo…marca pričakujemo novega družinskega člana…partner ima 3 sestre in dva brata…sestre so se odselila,brata se živita tu s tem da eden veliko pije….problem je v sestri….ona misli da je še vedno šefica tu….ima dva otroka in partnerja ki ji ne pomagala dosti,velikokrat pride prespati sem,si sposoja stvari brez vprašanja….je kar vstopila v spalnico in si sposodila oblačila od moje hčerke ker je rabila,no to sem ji povedala in zdaj je mir….si je sposodila likalnik brez vprašanja,vzglavnik takšne stvari jih je še veliko…ko njeni otroci počivajo mora biti tišina a ko naša spi se noben ne ozira na to….pride gor in se mi zdi da se moram jaz njej prilagajati…najbolj me zanima je razjezilo ko je prišla večer z otrokoma sem prespat,eden pa bolan z vročino…. Mislim…..moj partner ne reče nič,jaz pa v sebi trpim,jezna sem….se mi zdi da se sploh ne zna postavit za nas in narediti nek red…ponoči ne spim ker se sekiram in se pripravljam da ji bom jaz povedala ta svoje….ker sem po naravi takšna da sem rajsi tiho ampak potem v sebi čutim nemir,in se pod tušem zjocem….upam da me razumete….

Razumem, zato pa je edina in najboljša rešitev, da se odselita.

Tudi jaz tako mislim,vendar partner noče ker so problem finance..

Opisuješ razmere v partnerjevi družini, ki so precej nespoštljive do tebe, otrok in tudi do partnerja, ampak on tega ne opazi, ker je pač tako navajen, da ga sestra komandira in zato ne stori ničesar oz premalo, da bi vas zaščitil.
Hudo narobe bo, če se boš ti izpostavljala, ker boš potem ti “tagrda”, če bo iste stvari rekel on bo še vedno njen brat.
Meje kaj se sme in kaj ne MORA postavit ON!
Tvoj partner je tisti, ki mora zaščitit tebe in vajine otroke, dokler ne odrinete na svoje oz dokler boste pač uživali materialno ugodje doma v katerem sedaj živite. To je cena, ki jo tu plačujete.
Nič bolje ne bo, če boste šli na svoje, bodo pa drugi problemi zato je prav, da se on postavi za svojo družino (če jo želi obdržat).

Se pa nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha….. 😉
In lepa beseda lepo mesto najde, ni treba delat prevelike galame, da se doseže svoje, povedat je pa treba, da se ve.

In problem pri vas ni njegova družina ampak on-tvoj partner.

Pa so res ali je to samo njegov izgovor, ker mu tako ustreza ?
Glede na to, da ne postavi meje sestri in se zavzame zate.

New Report

Close