Problem…
Pozdravljeni
Stara sem 30. redne menstruacije 24-30 dni. Vendar imam en problem ki se mi nonstop ponavlja samo ko sem v letalu. Včeraj je bil 12 dan v ciklu ne vem ali ima to kaj veze…let je trajal 1 uro in 10min. Normalno sem sedela kar na enkrat cez 15min sem začela čutiti v trebuhu kot bolečino in občutek v trebuhu kot da moram na veliko potrebo vendar občutek je bil kot da imam “Ujete vetrove” v trebuhu in se čuti kot da enkrat gor enkrat dol (ko gre dol ta občutek čutim v anusu da gre vn malo vetrov ven iz mene ampak situacija ne mine in se nadaljuje.) Odločim se da grem na WC in poskušam iti na veliko potrebo gre iz mene samo plin ne morem na veliko potrebo , ko se obrišem sem se prestrašila zelo saj sem začela krvaveti iz anusa fleki so bili veliki.
Skušam se pomiriti pristanemo, grem na wc v letališču takrat sem šla na weliko potrebo kot, da se mi je situacija malo izboljšala po veliki potrebi.
Danes pa sem šla na veliko potrebo vendar me boli Leva stran trebuha in kot krči me zgrabijo in popustijo.
Me zanima zakaj se mi to dogaja ko letim zakaj imam ta občutek v trebuhu in tezave “Kot da so ujeti vetrovi v meni vendar ne grejo vn” Ali ne moram na veliko potrebo in potem krvavim iz Anusa. Ampak zmeraj ko letim imam ta problem
Prosim za pomoč in ali naj povem druzinskemu zdravniku, da imam ta problem skoraj zmeraj ko letim.
Prosim za pomoč
Hvala
spoštovani,
očitno imate nek problem s prebavo oz. prebavili. Mogoče imate napačno prehrano, pa tudi sicer proizvajate več plinov, ti pa v pogojih spreminjanja tlakov, kot je to pri komercialnih poletih (tlak v kabini se praviloma uravna na višino cca. 2000 do 2500 m n.m. in se zato plini v črevesju razširijo za ca 2x. Drugega problema jaz zlasti brez poznavanja vaših posebnosti ne vidim.