pritisk
Tudi sama imam nizek pritisk 90/60, in mi še nihče ni rekel, da bi bilo lahko kaj narobe. Je samo moteče – mal težje vstaneš, sicer pa mislim, da ne vpliva na plodnost.
Mima, si prepričana, da si ravno nas hotela to vprašati?
P.S.: Baje za uravnavanje nizkega pritiska pomaga tinktura bele omele, vendar jo moraš piti redno.
Živjo, se pridružujem klubu. Takoj po opravljeni histero oz. uro ali dve po sem ga imela 65/40. So ble sestre čisto panične in so mi vsake par minut hodle merit. Jaz sem se pa ful dobr počutla. Sicer zaspano, ampak okej. Normalno imam pa 90/60. Ampak dosedaj ni bilo še nič narobe, razen kar je že Ajda J. povedala. Je pa dejstvo, da en orenk kofe naredi svoje. Jah, jaz pa še bakam (packa jaz), in ni boljšga kot zjutri en kofe pa čik zraven. Pol pa veselo na delo in novim zmagam naproti!!!
Jaz imam pritisk normalno 95/70 in ni zmano popolnoma nič narobe, je pa res da je krvni tlak v neki meri tudi deden – pri nas imamo nizek tlak vse ženske ( mami, sestre, stara mama ) pa ni še nobeni rekel zdravnik da je to kaj slabega.
Sem pa tudi že slišala da naj bi imele nekatere ženske do 30 znižan pritisk ki pa se jim po 30 sam zviša nekje na normalo?!
LP, Mojca