Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Pripravljena sem komu, ki je ostal brez sredstev, pomagati s paketom z dietno hrano

Pripravljena sem komu, ki je ostal brez sredstev, pomagati s paketom z dietno hrano

V naši družini imamo žal precej alergij. Če bi zašla v situacijo, da bi potrebovala paket RK, mi ne bi nič koristilo olje, če ni sončnično, moka in testenine, ker vsebujejo gluten, sladkor, ker ga ne prenesem, konzerve tune, ker ima preveč histamina, mleko zaradi laktoze …
Predvidevam, da je med tistimi, ki so se znašli v hudi stiski, tudi kakšna mamica z otrokom, ki ima množico alergij in mu ne more kupiti tega, kar zanj potrebuje. Vsaj eni sem pripravljena pomagati s paketom z dietetično hrano, ki jo potrebuje. Naj zapiše svoj mail ali mi napiše zasebno sporočilo, če je registrirana. Naj bo to moj mali prispevek k ublažitvi stiske.

pozdravljeni,
redko, pa vendarle res. z veseljem pozdravljam Vašo gesto.
poznam osebo, ki je v stiski, mamica z 1,5 letnim otrokom, ki že leto preživlja težke trenutke zaradi zdravja otroka. Na veliko srečo, so KONČNO ugotovili, da ima otrok hudo obliko laktozne intolerance. Prosim, če mi pišete na mail [email protected]. Rada bi Vam obrazložila podrobnosti o socialnem statusu družine, da se lahko odločite.
pozdrav

pozdravljeni. rada bi se vam iz srca zahvalila za poslan paket hrane….. ne veste kako ste nas osrečili in nam polepšali praznike. ko bi bilo več takih ljudi na svetu kot ste vi bi bil svet veliko lepši…..še enkrat vam najlepša hvala in lepe pozdrave vam in vsej družini..

New Report

Close