priporočam knjigo
Danes ponoči sem po dolgem času brskala po tem forumu. Če radi berete, vam priporočam knjigo 5 jezikov ljubezni. Čeprav sama ne maram knjig, ki učijo o čustvih, sem to na predlog prijateljice, prebrala. In začela sem na odnose gledati nekoliko drugače. oz. bolje razumeti doživljanje drugega. Zares jo toplo priporočam. Jaz sem si jo potem kar kupila :). no, kupila sem dve, eno imam viška (sem jo želela podariti kolegici, pa jo potem nisem). Če bi jo imeli, me kontaktirajte, drugače pa si jo izposodite v knjižnici. Meni (nama) je rešila odnos. 🙂
Jaz imam e-verzijo… ti jo lahko pošljem, samo povej kam…
@Sadni- knjiga je samo brca, da začneš razmišljati v smeri, ki prej nisi :-)[/quote]
Bistvena stvar v razmerju je ta, da se znata partnerja pogovarjat medsabo, ker če se ne znata ti nobena knjiga ne bo prišla v pomoč.
Jaz imam e-verzijo… ti jo lahko pošljem, samo povej kam…
@Sadni- knjiga je samo brca, da začneš razmišljati v smeri, ki prej nisi :-)[/quote]
Bistvena stvar v razmerju je ta, da se znata partnerja pogovarjat medsabo, ker če se ne znata ti nobena knjiga ne bo prišla v pomoč.[/quote]
Saj ne, da zagovarjam to knjigo, ampak kako pa misliš, da se dva sploh naučita pogovarjati med sabo? Z novimi izkušnjami in spoznanji, ki jih lahko doživiš tudi z branjem.
Ok, sedaj sem to knjigo dobil, me pa zanima če ima kdo od Zorana Milivojevića Formule Ljubezni v PDF. 😐
Vem, da se dobi tudi na spletu, samo tam je obupen format knjige (kot da bi v Notepadu nekaj kracal), iščem nek “scan” te knjige, če kdo ima.
Elektronski naslov je zgoraj v priponki, v zameno, če knjigica ni šla skozi OCR (ipd.), tudi to opravim, potrebno zmanjšam velikost in nazaj pošljem pošiljatelju. Mozzarella mislim da je bila zadovoljna. 😀
Ali lahko še meni kdo pošlje e-verzijo knjige 5 jezikov ljubezni?
[email protected]
Hvala.
Tudi jaz bi prosila, če mi lahko nekdo pošlje pdf knjige 5 jezikov ljubezni na [email protected]. Hvala!
Tudi meni, če je možno, mi lahko pošljeste knjigo na : [email protected]
Hvala
Tudi jaz bi prosila knjigo:) moj mail: [email protected]
Hvala
Se priporočam za knjigo v PDF
moj mail : [email protected]
Vnaprej hvala.
Tudi jaz se priporočam za ivzod knjige v PDF
moj email : [email protected]
Vnaprej hvala.