Princ
Naj vam zaupam kaj se dogaja z mano!!
Poročena , mama in do konca razočarana. Ideali o srečni familiji so se že zdavnaj porušili. Postala sem gospodinja (sužnja?), nič ne dam več na izgled, nič me ne zanima, nimam prijateljev….. imam pa princa. Ljubi bog pomagaj, če realno pogledam na to sem res otročja. Ne, ne nimam ljubimca. Kaj takega si res ne bi nikdar privoščila. Preprosto sem si udomačila eno filmsko zvezdo in jo privezala v svoje sanje. V začetku je bilo ravno prav sanjarjenja, sedaj pa ne morem več brez teh sanj. Zvečer grem hitro spat, da lahko razmišljam o njem. Moj mož postaja vedno bolj antipatičen, na živce mi gre… Princ pa je kot se zanj spodobi seveda idealen, malo prestopniški, neverjetno privlačen in moj. Žal v resnici nikoli ne bo.
mislim ce bos tako nadaljevala bos prisla u umobolnico !!! a se res nimas nic rada ?? ko se bos zacenjala imeti rada, bos ugotovila da ne rabis nikogar da bi te ljubil , tole o sanjah in princu , a ves kaj , postala bos debela in depresivna baba u najboljsih letih in dec si bo poiskal princesko u real life. pa brez zamere, ne smilis se mi popolnoma nic !!!
Vau. Kako šokantno. Res. Malo me je vrgel ta odgovor. Ostajam brez besed.
Iskreno.
Saj poskušam. Res je otročje. Ampak če se ne dogaja nič. Edini beg iz dolgčasa. Me je pa strah da bom presanjala svoje življenje. Najbrž se sama sebi smilim. Potem pa si mislim, saj ne more škodovat. Boljše kot bi si iskala spremembo v resničnem življenju.
ves kaj , premal sokanten , rabis se bolj :)) ma dej no , ne se smilit sama se bi , kako ti more bit dolgcas?? a res nimas nic za pocenjat?? madona, predpostavljam , da si mlajsa od mene pa takole depresivna!! najprej misli na SEBE, daj se urejuj vsak dan! nikoli se ne zapusti saj je urejena zunanjost tudi urejena notranjost!! ce bi rada izvedela se kaj vec mi pisi na email, rada ti bom pomagala 🙂 [email protected] pa lep pozdrav
Princa (v narekovajih že imam) iz krvi in mesa že imam, žal pa mi ne dvigne adrenalina, ker cele dneve razmišlja o nogometu, pušča svinjarijo po celi hiši in me ni malo (zaradi prej navedenih posebnosti) ne privlači več. Žal si drugega ne morem privoščiti (resničnega), kot le sanjskega. (no saj je realen, samo moj ne bo nikoli)
Hm…jaz te pa razumem, ker, sem sama bila v podobnem položaju, in tisti k ne spozna tega začaranega kroga bedastega življenja, potem ne more dajati ne vem kakšnik dobrih nasvetov. Draga moja, prvo kot prvo….začni delati na sebi, in ne zatiskaj si oči pred resnico, to je prvo, drugo, ne odhajaj v svet sanj in domišljije, ker na koncu, ko boš pristala na tleh, bo bolelo ko h……, . In, svetujem ti, da padeš na realna tla čim preje, ker boš imela še dosti časa da se pobereš, sedaj ko si še mlada. A ne bi bilo škoda, da bi se pri 60 tih prebudila, in ugotovila, da si vse svoje življenje dala dvema princema:
enemu, k nič ni bilo od njega…….
drugemu, k sploh obstajal ni
ti pa zamudila vse najlepše v življenju.
Draga moja, to kar ti počneš, je samo pobeg iz resničnega bednega lifa. Kaj ko bi raje nekaj naredila, in bi ta BAD REAL ife spremenila v sanjskega, lepega, čudovitega, v takšnega, da ti ne bi bilo treba bežati v sanje?
Vse se da, sam na presneto veliko volje boš rabila.
In še enkrat…to kar počneš ni v redu….sama boš morala priti do tega spoznanja, tukaj gor ti lahko še toliko pravimo o teh stvareh, pa ne bo nič pomagalo, če ne boš sama spoznala te napake!!!!!!!!!!!
Presekaj začarani krog, pojdi ven, v naravo, najdi skupno točko s svojim možem, najdi si nove prijateljice in prijatelje, namesto, da zvečer komaj čakaš da greš v posteljo sanjat o…….., si raje uredi življenje tako, da boš čez dan komaj čakala, da bo ura 8 zvečer, ko greš spet s prijateljicami na pijačko, ali v kino, al pa kar tako na en čvek.Tisoč in ena možnost obstaja, samo priznati si moraš, in začeti delati na SEBI.
Klementina
p.s: praviš, da ne bi nikoli varala moža? JA, kaj pa sedaj delaš?
Mnenja strokovnjakov so, da so vsakršne misli in sanjarjenja o drugem partnerju, tako imenovano VARANJE……., no mnenja tu na forumu o tej temi so različna…..pa ne bi sedaj o tem…..
Halooooooo
ni fuknjena in niti ji nič ne manjka v glavi, trenutno se je zaprla v svoj sanjski svet, in ji je le ta pribežališče, da lažje in lepše preživi dan, in kateri ji pomaga, da vsaj za trenutek pozabi na tegobe in tesnobo , ki jo nosi v srcu zaradi brezveznega zakona, pa to še ne pomeni, da ji kaj manjka v glavi!!!! HALOOOOOO, ti se mal skuliraj, in ne dajaj takšnih nasvetov, k očitno o življenju nimaš pojma.
Meta:
Moje mnenje je popolnoma enako kot od Klementine…., daj…preberi post in ga vzemi smrtno resno, ne moreš pri teh letih tako živeti…prej ali slej boš padla na realna TRDA tla, daj, naredi nekaj zase, ne pa da se zapiraš v spalnico in sanjariš bog ve kaj , se ne splača., vsaj dolgoročno ne! Saj verjamem, da je tisti trenutek lušno, samo, kam pa bo to pripeljalo? Si se kdaj vprašala?
Sandra S.
Meta!
Kaj pa ko si boš zaželela resničnega dotika?
Poglobi se vase. Najdi tisto, kar te veseli. Ne glej tisto, kar imaš (čeprav mogoče ne gledaš s pravimi očmi). Delaj na tistem, kar si želiš. Človek resnično živi le, če raste! To pa je možno le, če gleda naprej za svojimi željami in se uči novih stvari.
Prekleto! Najdi si takšnega, ki ti bo dvignih adrenalin (kot si se sama izrazila). Sreča je, le zgrabiti jo moraš!
enkrat sem nekje brala,da si je neka ženska pričela na takle način zamišljati angela,ki hodi vedno za njo in glej ga zlomka,angel se je materializiral,stalno je hodil za njo, jo varoval, a ženski je pričel presedati.Vprašala je za nasvet svojega psihiatra, odgovora ni vedel nato je angela lepo prosila ,da se dematerializira in odide tja odkoder je prišel.Angel se je nasmehnil in odšel.
Stopi na trdna tla, da nebo prepozno če pa te ima mož za gospodinjo in služkinjo si si sama kriva.Ima te točno za to , za kar se imaš sama.
Lepe pozdrave
.
Meta
Živeti v sanjah – to nima prihodnosti. Vse kar se ti lahko zgodi je, da s časom sploh ne boš več hotela živeti realnega življenja, ter ne boš več prepoznala resnice in sanj oziroma ju boš zamenjala. Ne le, da boš ogrozila sebe, ogrozila boš tudi svoje otroke (ali otroka, če imaš enega).
Čimprej upoštevaj nasvete, ki so ti jih dali moji predhodniki. Začni živeti svoje življenje. Ne dovoli, da ti je dolgčas, pojdi ven, vključi se v kakšno dejavnost, začni študirati,pokliči prijateljico, ki je že dolgo nisi, spoznaj nove ljudi…. in sprijazni se, da idealnega moškega (in niti idealne ženske) ni. Morda boš potem našla kaj dobrega tudi pri svojem možu, če pa ne in te odbija, ne vem zakaj vztrajaš!