Najdi forum

Prim. Blejec

Pozdravljene.

Zanimajo me vaše izkušnje s prim. Blejec?

Hvala.

Ravno danes sem bila pri njej in moram reči, da sem imela slab občutek – kot da se ji nič ne da, da ji je vse odveč. Upam, da naslednjič pridem k drugi ginekologinji.

Očitno je bila ta teden zelo slaba luna :(. tudi sama nimam lepe izkušnje z njo, veliko sem prebrala kritik, veliko, veliko pohval.

Sama sem zelo zadovoljna z dr. Vrhkar. Odlična kot človek in strokovnjak!

Sama sem imela z dr. Blejec kot s človekom grozljive izkušnje. Nesramna, arogantna. Ko sem rabila pomoč me je pohodila.

Tudi sama imam podobne izkušnje. Nesramna, popolnoma nečloveška. Nimam drugih besed.

Jaz sem bila pri obeh rizičnih nosečnosti nazadnje pri njej in mi je rešila otroka.
Je zelo strokovna, ni pa pocukrano prijazna ampak je zelo korektna in dobronamerna.
Jo priporočam.

Tako kot so zenske tulile kricale med njenimi pregledi…groza…mi je ob njenem pregledu ratalo jasno zakaj tulijo….da o njeni nesramnosti, hladnosti, ne govorim….delo, ki ga je izbrala od nje pricakuje vse prej kot to in ni prav da je taka. Razumrm da je strokovna a kaj ko te ponizuje takrat ko si sam na tleh od skrbi. Je to prav? Po mojem ne. In zame to, da se ji je v zasebnem zivljenju nekaj hudega zgodilo in da je potem postala taka, ni opravicilo. Tudi bolnice smo dale kaj skozi mogoce katera se kaj hujsega in dvomim da je katera tako hladna in ja tudi nesramna do sodelavcev do podrejenih do poslovnih partnetjev do strank…malce bi lahko se zabremzala. Ji pa zelim da ji posije soncek in jo malo omehca.

u matr to se bere kot grozljivka.  kira je bla zdej nesramna do žensk?  upam de ne dr. vrhkar? ker ji mislim pisat, zato.  iščem si namreč novo ginekologinjo in se mislim spravit h prvi ki še jemlje nov folk.  novo ginekologinjo pa iščem zato ker je moja prejšnja v mojem domačem kraju, domžalah,  spokala iz zd že lani in sem ostala brez ginekologinje ( dr. toninovo sem mela).  idejo sem mela tud de bi se javla dr. žigonovi k jo kle gor na portalu vse k jo majo zlo hvalijo, pa sem gledala po netu kako je z njo pa sem vidla de ne sprejema več novga folka.  škoda, pa sem razmišljala o njej.  sej a veste men ni najpomembnejše mnenje folka kle gor, ampak to kar sem zadnje prebrala od tiste k je pisala pred mano je pa res zastrašujoče.  rada bi mela kakšno kukr tok normalno ginekologinjo ker ne bi rada čez eno leto menjala ko kej neb blo v redu. na srečo nimam nobenih ginekoloških težav razen z menstro k je bl tko-tko ampak dokler prihaja ni skrbi,  in bi h ginekologinji itak hodla sam na redne preglede.  in to je to.

 

New Report

Close