Najdi forum

Prikrivanje znakov zadetosti

Pozdrav,

odpiram novo temo, v kateri želim od odvisnikov in nekdanjih odvisnikov izvedeti, kako prikrivajo znake zadetosti od droge? Večkrat sem v življenju spoznala ljudi, za katere sem kasneje izvedela, da so večletni odvisniki od take ali drugačne droge, vendar so to skrbno skrivali. Drugače rečeno, izurjeni so bili v prikrivanju znakov zadetosti, pa naj bodo to razširjene ali zožane zenice, rdeče oči, srbečica, blodnjavi govor ali pa čisto kaj drugega… Zanima me, kako jim to uspe? Kako to naredijo?

nošenje sončnih očal, ženske prekrivajo z makeupom, kapljice za oči proti rdečim očem,
zelo znan stereotip je ta,da se odvisnost najprej prepozna po zunanjih znakih; npr,oseba se začne vidno zanemarjati, hodi neurejena,nepočesana…
Poznam ogromno (predvsem) punc,ki so doooolga leta bile urejene tip-top in so z urejenostjo zlo dobr prekrivale odvisnost.
In potem sledi tisti legendarni stavek: Pa kako je to možno, sej na zuni sploh ni zgledalo da ima kakšne težave….(ali pač?!).

Proti rdečim očem pomagajo kapljice za oči visiclear. Za druga pa nazalost nevem in tudi nocem zvedit.
Lp

New Report

Close