Najdi forum

Smo 3 prijateljice. Učiraj je kupila “prijateljica1” verižico – srček. Ta verižica gre na pol in ena je za eno osebo ter druga za drugo. En del verižice je zase pustila in enega dala meni. Toda “prijateljica2” se noče več od tega dneva pogovarjati z nama, ker ni dobila veržiče. Meni se zdi totalno bolano, da gre zaradi ene verižice zafurat prijateljstvo. Sploh se noče pogovarjati z nama. PRvo sem mislila da zaradi testa, ki je imela občutek da bo pisala slabo, toda potem mi je vse razjasnila “prijateljica1”. Kaj naj naredim da bomo spet skupaj. Grozno je

Bo že prebolela. Očitno se čuti malo zapostavljeno sedaj, ko zgleda, kot da je med tabo in drugo “srčico” nekaj več. Pokažita ji, da se moti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težava je v tem, da traja da preboli. Njen karakter je tak, da se po nepotrebnem užali in se zelo težko “odžali”

Težava je v tem, da traja da preboli. Njen karakter je tak, da se po nepotrebnem užali in se zelo težko “odžali”

Ah ja kaj drugega dežurni psiholog, povej a odpiraš ti te teme iz DČ, da pol odgovarjaš, stari s tabo niso stvari v redi, a nimaš družine, otrok, službe, veš tko kot mi normalen folk?

[code]
Navedeno
Marko
Bo že prebolela. Očitno se čuti malo zapostavljeno sedaj, ko zgleda, kot da je med tabo in drugo “srčico” nekaj več. Pokažita ji, da se moti.

Ah ja kaj drugega dežurni psiholog, povej a odpiraš ti te teme iz DČ, da pol odgovarjaš, stari s tabo niso stvari v redi, a nimaš družine, otrok, službe, veš tko kot mi normalen folk?
[/code]

On je čisto v redu.

Iz lastnih izkušenj, ki so se mi zgodile v OŠ, ti povem, da se prijateljica 3 upravičeno čuti zapostavljeno. res je, da gre le za verižico, vendar so (vsaj meni) v tistih letih te stvari ogromno pomenile, zato smo si prijateljice vedno, če smo bile 3, kupile iste zapestnice. Verižice ala srčki, ki gredo na 2 dela že v startu nakazujejo, da gre tukaj za dve osebi,ker gre srček samo na 2 dela, torej 3 osebe tukaj ne moremo stlačiti zraven. (nisem še videla srčka, ki bi se razlomil na 3 dele)

seveda boš sam sebe “pohvalu” retardiranc pokvarjeni

Ah ja kaj drugega dežurni psiholog, povej a odpiraš ti te teme iz DČ, da pol odgovarjaš, stari s tabo niso stvari v redi, a nimaš družine, otrok, službe, veš tko kot mi normalen folk?[/quote]

Lahko, prosim, navedeš dejstva in dokaze o tem, kar trdiš?
Hvala.

seveda boš sam sebe “pohvalu” retardiranc pokvarjeni[/quote]

Hvala, drugič.

Hvala, drugič.

Od kje ti to veš?

Ah ja kaj drugega dežurni psiholog, povej a odpiraš ti te teme iz DČ, da pol odgovarjaš, stari s tabo niso stvari v redi, a nimaš družine, otrok, službe, veš tko kot mi normalen folk?[/quote]
Upam, da si hvaležen in zadovoljen s svojo normalnostjo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala, drugič.[/quote]

Marko je legenda!

zdaj je vse v redu

In kako ste rešili? 🙂

Ah …. zamirla nam je, ampak potem ji je bilo že dovolj 2 dni negovorit z nami. Poklicala naju je in rekla da je imela slab dan.

New Report

Close