Prijatelj in vikendi
Moj najboljši prijatelj ki mi je povedal za vse jaz pa njemu.Čeprav je takrat imel punco sem ostala njegova ljubica.Ko sta se razšla me je še zmeraj klical in pisal vsak dan.Čeprav dela v tujini me pokliče res vsak dan.Seks z njim je res nekaj neverjtno lepega in čudovitega.Priznam da ga imam rada več kot prijatelja in on mene.Ampak pridejo problemi ko gre on za vikend ven s prijatelji.In takrat sem ja nihče.Naslednji dan mi pove cel zgodbo o pretekli noči.Zgubljam živce da me da za vikend na ignor in takrat se zmeraj spreva.Danes mi je hladnokrvno rekel da je bil z eno punco(čeprav dvomim v to ) in da zakaj nebi smel.En dan prej pa je gnjavil mene da bi on mene mel za punco.In tudi danes je tako.Toliko da mi je rekel svojo zgodbo on nato se je spet umaknil in me dal na ignor.Ju3 pa bo zopet dan ko bom najpomembnejša in se bo želel pogovoriti o nama in da mu ni vseeno im bla bla bla.Skratka hotel me bo nazaj in potem bo ves teden najbolj ljubeč.On si mirno piše z dvema mojima bivšima fantoma in jima daje ostre odgovore nazaj da sem jaz njegova in bom tudi to ostala.Še na Facebooku je javno dal vedet da sem jaz njegova.
Meni pa prrekipeva vse skupaj in nimam moči za naprej.Ko pride vikend sem čist na dnu in vem da bo zopet vse isto.
Imaš to prednost, ker veš, kak je in se lahko na podlagi tega odločiš, če ti je všeč ali pa ne.
Misliš, da nekdo, ki je varal nikoli ne pride do nekih potrebnih spoznanj, po katerih več ne bi imel te potrebe? Sicer tale zgornji s svojim vedenjem ne kaže, da je prišel do nekih spoznanja, verjamem pa, da je nekje tudi nekdo, ki je enkrat prevaral in potem nikoli več.
Mislim njega ne boš mogla kar spremeniti sama pa vsaj veš kaj želiš od moškega. Pa ne od tega, ki ga obožuješ ker pač tak ni kakršnega sama želiš.
– da prosti čas preživlja s teboj
– da je ljubeč
– da je pozoren
– da mu je zvestoba vrednota – ampak tu tebi tudi ni – tako da – premisli o tem…..
in itd….
Moje mnenje, igra se s tabo. Preverja, preizkuša do kam bi šla zanj. Ja, verjamem, imata se rada, ampak, si res želiš zveze ali karkoli si že pač želiš, z nekom, kjer je vedno še ena punca (pa čeprav npr. izmišljena)? Se ti zdijo te igrice, kjer konec koncev vedno on vleče vrvice, ti pa potegneš ta kratko in si prijateljica, ki ve vse o vikendu, je za seksualno potešitev, ko ima punco in si te želi za punco, ko nobene druge ni naokoli, na koncu pa ostane le pri besedah, nekaj, kar si pripravljena igrati, dokler se ne zgodita 2 stvari, izid pa je pri obeh enak (trpela boš ti):
1. si najde punco + spet tebe za rezervo (drugič) ali sploh ne…
2. sta skupaj in si najde drugo za rezervo…
Če obstaja še 3., pa presodi sama…