Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Zasvojenost in pomoč Pridružite se med 22. februarjem in 7. aprilom 2012

Pridružite se med 22. februarjem in 7. aprilom 2012

Hvala za bodrilne besede…da bi ojačal svoj, očitno šibek duh in voljo, sem šel kar na sestanek na AA. Vam povem, da je pozitivno. Tudi sicer ne zanikam vlog vseh podobnih organizacij in skupin, pa posameznikov…in literature ter vsega…še knjigo “Fant, ki se je igral z luno” berem, da bi jo le razumel v vsej njeni globini.
Ostati 40 dni in več trezen očitno od nas, ki imamo probleme (ali še več, ki smo alkiči) zahteva delo, vztrajnost in trud. Sedaj imam voljo in vse (upam).

Letos se postim med drugim tudi alkohola.
Tega ne počnem zaradi problemov, ki jih alkohol pušča v družbi, a zato, da se odpovem nečemu kar mi je nadvse všeč, to je kozarec vina ob kosilu ali pivo s prijatelji. Menda je to bistvo posta.

Se pridružujem. Se mi zdi pomembno. Je vrednota.

Se pridružujem.

se pridružujem hvala za pobudo

Se pridružujem akciji! LP 🙂

Se pridružujem akciji iz solidarnosti do številnih družin in posameznikov, ki trpijo zaradi odvisnosti od alkohola.

Sama se tega držim že od novega leta in se bom vsaj do poletje, če ne dlje. Tako da bo pri meni ta post trajal 5-7 mesecev 🙂

Drugače pa, tudi žurati se da, če ne piješ alkohola. Večkrat preizkušeno 😀

Jaz se tudi strinjam z Vami Katka99 da se lahko žura tudi brez alkohola. Jaz drugače sploh ne pijem alkohola pa sem stalno vesele volje, tako da ni alkohol tisti ki te osrečuje. Pusti alkohol in vzemi sadje je bolj zdravo. :9

Življenje je lahko lepo tudi brez žlahtne kapljice.

Letos se že četrto leto pridružujem tej akciji.

Tudi jaz že četrto leto, zase, pa tudi za ljudi okoli mene, ki imajo težave, pa jih niti priznati nočejo. Besede mičejo, zgledi vlečejo, pravi star pregovor! Letos prvič ne ponujam alkohola obiskom. Kako enostavno! Le zakaj se nisem tega že prej spomnila? Lepe pomladne dni vsem!

Pridružen akciji, že več let zapored.

LP

Boštjan

Imam težavo z alkotom,bil sem pri osebnem zdravniku.povedal sem mu za moje težave.predpisal mi je asspirin ponjem sem bil totalno zadet.ima go res pametno reštev,da se ršiš te nadloge

Pozdravljeni!
Pred približno petnajstimi leti sem Imel eno veliko sompatijo,ki me je zapustila.Šel sem vtgovino in kupil svojo najljubšo pijačo(2 litra ruma),da se ga bom total nalil. Z menoj je bil moj brat .Začel me je tolažit, jaz pa sem trmasto ustrajal, da se bom napil in tako pozabil na žalost.Na koncu mi je rekel “KAJ SE BOŠ NAPIL KO KRAVA ZARADI ENE ŽENSKE,KO PA JIH JE NA SVETU VSAJ TRI MILIJARDE” .Tisti moment sva se peljala čez most.Ustavil sem avto,vrgel obe steklenici ruma ribicam in od takrat nisem več pokusil nobene alkoholne pijače.

New Report

Close