Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja prevrednotenje zavarovalnih vsot in premij pri z. triglav

prevrednotenje zavarovalnih vsot in premij pri z. triglav

Dan
Dobila sem domov obvestilo o prevrednotenju zavarovalnih vsot in premij v zvezi z eno mojih polic pri zavrovalnici Triglav.
Glede na vse napisano sem uspela ugotoviti samo to, da če jim nič pisno ne pošljem, da to sami naredijo ter da bi bila obstoječa premija za 4 eure višja kot je zdaj.
Zanima me za kaj se gre sploh tukaj.
LP

Najbrž so vam poslali predlog za indeksacijo,to pa pomeni prilagajanje vaše letne premije rasti življenskih stroškov,ter inflacije.
Za vas pa to pomeni malenkostno povišanje premije zavarovanja,posledično temu pa je vaša pogodbena ali zavarovalna vsota večja.Ker pa se doseženi dobiček vsako leto pripisuje vaši zavarovalni vsoti pa bodo zneski ob izteku zavarovanja sorazmerno večji.

Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Prevrednotenju se lahko odpoveste za vas ni obvezujoče. Kaj to pomeni ?

To pomeni,da je vaša pogodba tudi vnaprej enaka,premija ki jo plačujete pa ni prilagojena rasti življenskih stroškov.Skratka,vse ostaja v nespremenjenem stanju tudi vnaprej.
Lep dan, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

In kaj bolj svetujete?

Če vam finance dopuščajo je za vas bolje da se premije indeksirajo.Lep pozdrav,Bruno

podpisani jožef ozmec ne želim,da se opravi prevrednotenje zavarovalna polica št.8148178.

Tole boste morali urediti z zavarovalnico.
Lep pozdrav,Bruno

podpisana Bernarda Šraj, št. police 8045948 in Franc Šraj, št. police 8011450 ne želiva, da se opravi prevrednotenje zavarovalnih vsot in zavarovalne premije.

lp,

odgovor je enak prejšnjemu.LPBruno

New Report

Close