Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija prevleka proti pršicam

prevleka proti pršicam

Za hčerko,ki je alergična na pršice bi želela kupiti prevleko za jogi in blazino a ne vem katera je najboljša. Mi lahko pomagate? Ker mož odhaja v Nemčijo, jo lahko tudi kupi tam.

Jaz imam kar od Odeje. Uporabljamo jo že kar nekaj časa, pere se pri 95 stopinjah. Imamo tudi vzglavnik, odejo, pa smo zadovoljni.

Zame je najboljša prevleka od INTERVENTA- poglej na internet. oblečeš celotni jogi, vzgavnik in odejo,kljub temu,de sta odeja in vzglavnik pralna.
Cena je pa kar visoka, samo se boš čudila, ko boš videla kaj se v enem tednu nabere na prevlekah, ki jih moraš obrisat z vlažno krpo.

Uporabljamo prevleke INTERVENT. Prvo noč ko sem malemu oblekla posteljo je pri 3,5 letih prvič prespal noč. In od takrat naprej vsako. Cena za prevleko blazine in vzmetnice za 100×200 pa je nekje okrog 30.000,00. Vredno vsakega tolarja.

Tudi mi imamo interventove prevleke za “jogi” in blazino. Ker sta oba otroka v isti sobi in imata svoj pograd, sem morala za oba kupiti prevleka, kljub temu, da je samo en alergik. Niti razmišljala nisem o denarju, če jih pač rabimo in pomagajo, smo jih pač kupili.

Mi smo z njimi zadovoljni.

Kje ste pa jih kupile? v Kateri trgovini?

HOJLA!

LAHKO SE OBRNES NA INTERVENT – 05 67 48 300 ALI PA SI POGLEDAS NJIHOVO SPLETNO STRAN
http://www.intervent-m.si

PA LEP VIKEND ZELIM

New Report

Close