Najdi forum

preveč zahtevna??

Pozdrav!
Imam problem, ki me muči že dolgo.
Stara sem 18 let. Enkrat sem imela fanta in še to za en mesec, potem je vse skupaj propadlo.
Zavedam se, da sem kar privlačna (ne da bi se hvalila), imela sem že veliko možnosti, da bi imela fanta, ampak sem odklonila. Problem je, da me pri enem moti videz, pri drugem karakter,…
Zelo rada bi ga imela, ampak sem zelo zahtevna. Sanjam o princu, ki ne obstaja…
Zdaj boste sigurno rekli, naj počakam, da bo že prišel pravi, ampak… Čakam že dolgo! Naveličana sem!
Kaj mi svetujete? Naj se ozrem okoli sebe? To sem že storila…

Ostaja vec nacinov kako bi se dalo odgovoriti na tvoje vprasanje:

[1] Rekel bi ti da so tvoje predstave o moskemu precej popacene. Verjetno zaradi prevelike izpostavljenosti dandanasnji oglasevalski mrzlici ali pa si samo padla pod vplive novodobnih romanticnih predstav, ki so zal ravno-tako zgresene. Tvoje misljenje je popolnoma napacno in nemudoma bi morala popustiti pri svojih zahtevah. A kje je tu sreca biti z nekom, ki ti ni vsec in te ne razveseljuje.

[2] Rekel bi da bos ze spoznala svojega princa, da ne se sekirat, mlada si se in veliko te se caka izzivov. Nebi imelo smisla popuscati saj bi te pomankljivost izbranega zelo motila. Ce nekatere moti ze zapiranje zobne paste bo motec karakter oziroma videz povzrocil pravo katastrofo. Zal je verjetnost da bo pravi princ res prisel zelo majhna. Poleg tega se lahko zgodi da bi se zveza z njim kmalu koncala saj bi ti bile mozne tezave pozno v zvezi precej neznane in mogoce zal neresljive.

[3] Rekel bi da je zelo napacno cakat. Statika je v zivljenju bolj skodljiva. Tu pride na vrsto pridiga o tem kako se bos lahko sekirala ko bos stara in da je sedaj cas za uzivanje, zur ter prijatelje. Poglej skozi okno, se nasmehni soncu ter pozdravi pticke. Hodi na razlicne kraje, spoznavaj nove ljudi. S svojo privlacnostjo bos sigurno pritegnila veliko pogledov, s svojimi zahtevami pa stanjsala izbor na enega srecnega “princa”. Pomisli kaksna groza bi bila to ce bi se jih naenkrat prikazalo na tisoce.

[4] Rekel bi da bi morala se enkrat premisliti o svojih zahtevah. Dokler si ti prepricana v njih je vse uredu. Ne pusti pa se uravnavati po v druzbi na splosno postavljenih merilih. Ta verzija seveda sporoca da je treba slediti srcu in ne lepi sliki v kaksni reviji. Predvsem pa ne se silit. Najhujse je pristajanje na manj oziroma: “Le najboljse je dovolj dobro zame.” (po tvojih merilih).

[5] Rekel bi da met fanta ne pomen vsega na svetu. Okoli tebe je polno ljudi, ki ti vsak dan prikazujejo, da te imajo radi. Stvari kot je ljubezen se ne da forcirati, imeti fanta za okrasek k prelepi novi oblekci pa postane zelo hitro dolgocasno. Pusti zivljenju da se izkaze s svojo znamenitostjo: presenetljivostjo in nepredvidljivostjo.

Vse to bi lahko rekel … a ker sem zaspan in se mi ne da pisati bom raje odgovoril z ze prav klisejskim pozdravom tega foruma:

Pa veliko srece! (tudi vsem ostalim, ki jim je uspelo prebrati do konca)

Ojla

Misl da vem ke teci tvoj problem!

…..Tko kot smo ze enkat na forumu bral se vrjetn bojis da te bo tip razocarov in ga zato noces imet. Na njem vids sam pomanklivosti,ki te plasijo, sam ce bi bla z tipom mal vec casa ti bi te pomanklivosti postale mogoce se vsec in bi ga vzlubila, sam z nemu mors bit mal dl!
Sj se men tud tko nekek dogaja kukr teb,vem da bi loh mel punco sam k ne vem kero k jih je zadne cajte tolk:)Pol k se pa neki zmislujem sm pa brez!

ja ne vem pomoje si res mal preveč zahtevna!! Pomoje si morš pol kr mene dobit!!!!!!!!!!!!

Ženska kaj pa če te un dec k ti bo ušeč ODJEBE? Kaj boš pa pol nardila?!
NE BIT TOK ZBERČNA!!!!!!!

Sej u bistvu sama veš kje je problem…išeč ideal, ki pa na žalost ne obstaja. Ampak tut men se to dogaja, tko da vem kako ti je. U bistvu ti je velik tipov všeč, sam noben nima vsega kar pričakuješ, zato jih odbijaš… Jst si pol včasih zamislm, sej bo že pršou taprav ampak počas tut mene mineva potrpljenje. Zdej se nekak tolažm, da bo itak poletje in bo dost flirtov…Ampak na jesen bi blo pa fajn met koga s katerim bi hodila na sprehode, pa da bi se mal crkljala itd. Ja neki bova mogle spremenit, če ne bova ostale tut to jesen brez….Sam pravjo pa tut, bolj si zelis tipa manj je moznosti da ga dobis…ker baje pride nepricakovano… Tko da je po mojem najbols da ga ne isces na silo in bo pol res enkrat okol prisel tist taprav…u glavi pa mej skos to, da noben ni idealn!!! Vsak od nas ma napake, vendar ene nekatere motjo bolj, druge manj… Verjemi, tipa brez napak ne boš najdla, pa če ti je to edini cilj v življenju…

Jah bog pomagaj, jo bo pač odjebal. Prav je, da ima visoke kriterije, skozi katere presoja tudi sebe. V tem ni nič slabega. Slabo je edino, če od tega odstopaš, potem nisi karakter, ali pa če v drugem iščeš svojo podobo; potem si lahko samo razočaran in nesrečen. Lara te čist podpiram, saj tudi sam ne poberem vsake češplje na cesti.

Veš kaj, ko bo taprav prišou mim, boš takoj vedla in boš pozabila na vse zdajšnje kriterije, ti povem. Pol pa bo, kakršen bo, pa ti bo idealen in kar nič te ne bo motil pri njem.

Pejt se s kolesom pelat … in si predstavljaj, da bo se zgodla ena situacija, v kateri boš spoznala tipa tvojih sanj, ki te bo vzljubil na prvi pogled. 🙂

Model z J

izbirej s srcem in ne z mozgani, sam taku bos srecna…

saj ce mene uprasas

Ja, čene drugače, se vidiva v samostanu :))

Hvala, hvala…!

Sej mate vsi po svoje prau, ampak res ne vem… Danes sem raznišljala…- tolko možnosti sem imela, ampak nisem nobene izkoristila. Še vedno sem z njim prijateljica, normalno se pogovarjam, še nobenemu nisem rekla kaj grdega, razen če mi ni tudi on težil. Ne vem- mislim, da sem več vredna… (tudi preveč zahtevna, priznam!), ampak jaz bi rada, da zgleda tip dobro (tudi da je večji od mene, ker sem kar visoka), da ima podobne interese (glasba!), da je prijazen, ima “pravi” karakter… In če tega nima, kar ne pride v poštev.
In čakam in čakam…
Hvala vsem! Zdaj sem se malo zamislila kako in kaj… 🙂
LP

Ja, imaš prav- mogoče se bojim, da me bo tip razočaral, saj sem imela do zdaj samo enega in še ta je bil bolj “by the way”- me dobesedno ni jebal, jaz pa sem bila v njega grozno zaljubljena. Mislim, da imam strah… ampak vseeno- zdaj je poletje in bi mi bilo prav lepo, če bi se od kje “prikazal” kakšen… 🙂

Oprostite, da sem “bila” prej Klara, ampak moje ime je Petra. Brez zamere!

Kaj si zdaj 5ra ali Lara?

hehe
KLARA oz. PETRA al karkoli ze si ?
hocs nasvet ?
jst pravm dej svojo sliko na net, pa bos dobila tuk ponudb, da bo en od njih ze tvoj “princ”.
Ce je kdo to ze napisal se opravicujem, ker sm sm prvi pa zadni post prebral 😉

Pravkar sem nameravala začeti to temo, pa sem prebrala tvoj zapis, Petra. Tudi meni se dogaja popolnopma enaka stvar.Folk me sprašuje”Zakaj nimaš tipa?Kako to, ti ni nihče všeč Tanci?” Seveda mi je.To vprašanje mi je postalo nekaj najbolj zoprnega.Morda zato, ker ne znam odgovoriti še sama sebi.Ne vem, ne vem zakaj neki imajo vsi okoli mene že resne zveze, jaz pa še vedno sama!Tipi me ful opažajo, (pa ne recite prosim da se hvalim, samo povem da mi boste znali pomagat), številni se zanimajo zame, a vseeno ostajam sama.Največja fora je v tem, da se počutim ful osamljena in si res želim imeti nekoga ob sebi, ki bi me imel rad in me spoštoval.Morda me odbijejo tipi, ki se zanimajo zame, morda imam raje tiste”nedosegljive”.Morda je problem v tem, da ne spoznavam dosti folka, čeprav sem vsak vikend zunaj.Morda se bojim popnovnega razočaranja, kot ti, Petra.Ne vem.Vem, da sem vredna tega, da tudi jaz dobim nekoga, ki bi me razumel in mi stal ob strani.
Petra, kaj naj narediva?
V upanju da čimprej srečaš svojo novo ljubezen,
tanci

Tanči in Petra!

Zaupita nam kakšnega tipa si pravzaprav želita? Kakšen bi moral bit?

Tudi tipom se godi podobno. Npr. meni. Drugače pa : 5ra & Tanchy, aleluja, da še obstaja taki folk. Sem že mislil, da sem jaz osamljen primer :)) Tud pri meni mora pač to štimat: da zgleda punca dobro, da ima podobne interese kot jih imam sam, da je prijazna, spoštljiva, se pravi – da je karakter. Tako je to ja, če pa to ne štima me kar odbije. Aja, pa naj poudarim, da ne iščem svoj odsev in nekega samopotrjevanja v punci, ampak verjetno bolj sorodno dušo, ki mi poleg harmonije nudi še kak izziv. 🙂

ajd živeli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close