Najdi forum

Prevec vsega

A se vm je ze kdaj zgodil da ste bli dolg brez punce pol pa kr na enkrat dobite punco….pol k mate pa to punco se pa za vm zacnejo metat se tiste k prej sploh vedle niso da obstajate?????
Kwa nardit?????????

ti kar okorajzise in poprimi vse ker nam nam pase tudi v troje…lep pozdrav

TO. Vse skup zbobni in vse nabriši. Če rabiš pomoč, povej.

Če intenzivno iščemo in nam na čelu piše: “iščem punco”, delujemo preresno in zateženo in tega punce nimajo rade (saj veste, raje imajo frajerje….;))))

Ko končno dobimo eno in nismo več sami, potem smo bolj sproščeni, rajši se pohecamo, smo bolj samozavestni, …, skratka smo taki kot smo v resnici in taki smo veliko bolj privlačni za ženski svet.

Kaj ti čem rečt, očitno si še mlad, če nisi resno zlajubljen v to punco, ki jo imaš sedaj, če si začel hoditi z njo, ker si pač bil izbran namesto da bi ti izbral, potem rajši zamenjaj.

Ja se popolnoma strinjam z Edijem, če imamo punco smo veliko bolj sproščeni in to je to!
Samo naj ti ne stopi v glavo, da boš zdaj kar z vsako poskušal, ti se drzi svoje punce oziroma tiste, ki jo ljubiš!
Uživaj!Cao

Citiral bom besede nase profesorice na maturantskem izletu ko je prijazno svetovala: “Stvari je treba mesat.” Mesaj zacimbice za juhico, mesaj pijace za kaksen koktail in mesaj punce za kaksno ogromno avanturo. Pri vseh stvareh je potrebna dolocena mera ter veliko znanja. Dolocene kombinacije delujejo drugace kot ostale. Naj nastejem nekatere:

Pikantno rdece:
– vrocekrvna rdecelaska (1 kos)
– vedro vode (nevarnost vziga – 1kos)

Temnolasi spektakel:
– temnolasa lepotica (x kosov)
– otepac (ko je konec je konec! – 1 kos)

Golaz “duo blondine”:
– energeticna blondinka (1 kos)
– poskocna blondinka (1kos)
– red bull (1 paket)

Golaz “duo blondine” delux:
– energeticni dvojcici blondinki (1 kos)
– zdravstveno zavarovanje

Vsem mesanicam priporocamo dodatek zacimbe kondomis, ki blagodejno deluje na zivce ter seveda obilico zdrave pameti, ki jo temu textu ocitno zelo primankuje.

Jaz jih ne bi jebal ni 5 %, kaj pa se krastače prej niso zanimale zate. >:-)

Ne izzivi usode, da naus pol najvecji bebec izpadu…One se bodo pa okol hvalile da so ble s tabo in podobn…Ce mas punco rad , lepo ostani z njo. Ce pa nisi sigurn pol si pa najd kero drugo, sam nobeno od teh kur ki te prej tut opazle niso. Sicer pa se take stvari skor vedno zgodijo. Ko si samski se mors matrat da kerga/o dobis, ko pa koncn najdes fanta/punco jih je pa kr naenkrat 300 okol…

zvestoba do groba i say!

Samo res, tiste, ki se zdaj mečejo za tabo so polnokrvne pra.ice 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close