prevara
No evo za moškega s katerim sem 11 let in imam dva čudovita otroka se je zgodilo to za kar bi dala roko v ogenj da se ne bo nikoli. Včeraj mi je priznal da me je prevaral. Nisem spraševala podrobnosti, samo kje in kdaj. Drugega nisem niti mogla prebavit. No pika na i je še ta da ga moram gledati ker nimam službe ( jo intenzivno iščem) in do takrat bo še doma. Sem mu dala jasno vedeti da bo spakiral in šel….. on bi zdaj reševal in se trudil, kesanja ne pokaže. Torej jaz sem že od nekdaj prepričana da če te 1x prevara te bo še in pa še njegov oče in brat varata celo življenje, zato je bil pa on tako vedno zgrožen nad tem početjem in sem mu zaupala 100%.
Kaj bi ve naredile? oprostile? ker meni to ne pride v poštev.
Sem skoraj prepričana, da te bo še kdaj prevaral, namreč tudi jaz sem mnenja, ko enkrat prevaraš, varaš tudi naprej. Tudi meni je rekel da se je spremenil, pa se ni.
Če se drugače lepo razumeš z njim, ne vem, mogoče mu probaš oprostiti, samo jaz mislim, da nikoli več ne bo isto, vedno bojo dvomi…..zaje***a stvar in je zelo težko svetovati. Še najbolj me pa zmoti da ne pokaže kesanja.