prevara
Pozdravljeni. Z enim fantom bluziva že od poletja vsaka toliko časa. On ima tudi punco, in vsakič ko se spet zapleteva on reče da zdaj je pa res konec. Tudi jaz sem si to že 100x rekla da je konec saj vedno na koncu ostanem jaz prizateda. A ne morem ker tako proti svojim čustvem, čeprav vem da ne delam prav. Vprašala sem ga tudi če čuti kaj do mene in je rekel da ja, ker drugače se nebi toliko krat zapletla. Ta vikend sva se spet videla, saj je prišel s prijatelji k meni na pijačo. Še vedno se se čutila kemija med nama in tudi ostali so to videli. In spet se je zgodila ista zgodba. Po treh mesecih, ko sva rekla da nebo med nama nič več , sva zopet zabluzila in tudi se spustila v nezaščiteni spolni odnos. To so videli/zvedeli tudi njegovi prijatelji kateri so bili z njim in tudi vejo da ima punco. Kaj zdaj? Spet me je odjebal je rekel da je zdaj pa res konec in da si ne predstavlja življenja brez svoje punce in da kako jo ima samo rad. In se boji da bi ona to zvedela in me prosi naj ji ne povem. KAJ naj naredim? Najrajši bi ga zajebala, da si bo zapomnil za vedno, a nevem kako…?
Toplo pozdravljeni,
znašli ste se v situaciji, nad katero nimate kontrole, vsaj zdi se vam tako. Ko vam končno uspe prekiniti odnose z njim, se spet pojavi na vaših vratih, gre z vami v posteljo in potem odkoraka, češ, imam punco, tebe že ne bom zamenjal zanjo. Kruto in boleče, pa tudi grdo in nesramno od njega. Zato ste besni in jezni, najraje bi se mu maščevali in vse povedali njegovi punci, hkrati pa vas je sram vaših dejanj, da ste se sploh spustili z njim v odnos. Kot, da se vam dogaja nekaj nekontroliranega, kar vas vedno znova preseneti, preplavi s čustvi, konča pa se zelo kaotično, vsaj za vas. Zavrženost, ki jo vedno znova na koncu doživite po odnosu z njim, je boleča in prav pekoča v prsih. Počutite se samo, zmedeno, nesrečno. Na koncu te igre vedno vi ostanete sami. Pa vendar si vedno znova dovolite z njim v odnos, kljub vsemu, da veste, da vas bo prihodnjič ponovno prizadel. Vedno je isto in vedno bo. On ni stabilen moški, ki bi ženski dal občutek varnosti in povezanosti. Poskušajte začutiti, da ni moški za vas. Si predstavljate, da vas vara na tak način, kot vara svojo punco, ves čas nekaj prekriva in laže? Bi živeli z njim na tak način? On zmore biti v odnosu vedno le takrat, ko žensko prevara. Potem je prijazen, sladek, žal mu je, počuti se kriv in hkrati je jezen na vas, ker vas krivi, da ste ga zapeljali. Resnično vam ni več potrebno iskati intimnih odnosov na tak način. On bo vedno gradil partnerske odnose na način, da bo svoje ženske varal. Tak pač je, to mu je v naravi. Poznate zgodbo o škorpijonu in žabici. Ko škorpijon obljubi žabici, da če ga bo prinesla preko vode, da je sigurno ne bo pičil, pa jo piči, ko ga nese preko. Žaga umira in ga vpraša zakaj je to naredil, pa ji odgovori, da je to v njegovi naravi. Žaba je vedela, da jo bo pičil, pa ni verjela svoji intuiciji. Ironija te zgodbice pa je, da umreta oba, ker škorpijon ne zna plavati. Tudi vi vedno znova nasedete njegovemu koketiranju in seksualnemu plesanju okrog vas. On res zna z žensko, vedno bo znal spraviti žensko v posteljo, če ne vas, pa katero drugo in to mu je ponos in dosežek. Vi pa vedno znova ostanete sami in tako peklensko boli njegov odnos, ko vas vedno znova zavrže in se obnaša arogantno, že kar malo nesramno. Resnično vam ni več potrebno na tak način.
Zelo velika verjetnost je, da bo njegova punca slej ko prej izvedela, kaj počne. Ne vem, kaj bo naredila s temi informacijami, morda bo zasovražila vas, ali pa njega. Če ljudje vedo, da je nekdo varal nekoga, jih običajno to zelo tišči. Začne se šušljanje in nekoga resnica zelo moti…
Prečutite sami pri sebi, koliko se želite še zapletati z njima. Vse je odvisno s kakšno držo ji boste povedali, če se odločite, da ji poveste. Čutim, da težko s tem živite, vendar vam tukaj tudi težko dam nasvet.
Predvsem se mi zdi smiselno, da si vzamete čas in razmislite, zakaj se vam to dogaja, kako to, da ste tako lahek plen, za tako praznega moškega. To je moški za kratke proge, ki ni sposoben graditi nežnega, ranljivega odnosa, kjer je pripadnost in iskrena odločitev drug za drugega. Umirite se v sebi in se odločite, da želite od življenja več, od moškega več, ker ste vredni več. Vredni ste spoštljivega odnosa in nekoga, ki vas bo iskreno ljubil. Dovolite takšnemu moškemu, da pride v vaše življenje, spustite ga blizu. Okrog vas so (moški), pa jim ne dovolite blizu, ker se nekje globoko v sebi verjetno bojite biti ljubljeni in zaželeni, sprejeti in varni. Odprite ta prostor v sebi in za vedno zaprite vrata moškim, ki vas niso vredni in pridejo za svojo korist. Dovolj je zgodbic in igric ter plesanja po vaših ranah, brez občutka, da vas je prizadel. Ne potrebujete več tega.
In sedaj vidim, da ste se spustili še v nezaščiten spolni odnos. On vam nikoli ne bo stal ob strani, tudi če zanosite, vedno vas bo zapustil. Igrate se s svojo bolečino, kot da iščete zapuščenost in občutek, da nikomur ni mar. Predaleč greste, za ceno sebe. Ne počnite si več tega, Ne iščite in ne delajte si problemov sami od sebe, jih življenje samo že tako in tako prinese dovolj. Poskušajte začutiti malo nežnosti in topline do sebe. meni je mar za vas in bom mislila na vas, poskušajte začutiti, da vam želim s tem pismom resnično pomagati, da bi vi sebe začutili na drugačen način in si dovolili živeti drugače. Ker se resnično da živeti drugače, polno in zadovoljno, ob nekom, za katerega čutiš, da te ima iskreno in resnično rad.
Vse dobro vam želim in srečno.