Najdi forum

Pretvarjanje, laganje in manipulacija.

Pred parimi leti, sem imela enoletno sexualno avanturo. Postopoma sem se nanj začela navezovat. Ker fant ni bil resen, sem ga želela naredit ljubosumnega in odšla z drugim. Ko sem mu to povedala, je bilo vse narobe, čeprav je med najino avanturo imel veliko žensk. Ker ga je to zmotilo, si je našel drugo in ji naredil otroka ter živel pri njej. Občutek imam, da išče nadomestno družino, saj svoje praktično ni imel, ker se mu nihče ni posvečal ali ga na kakršen koli način vzgajal. Z ženo je imel probleme, odšel na svoje in me nato ponovno kontaktiral. Nakladal mi je, da me želi nazaj, da sem posebna, da me je pogrešal in seveda sem nasedla ter se ponovno navezala. Bil je nežen, cartljiv, pozoren, želel je spoznati mojo družbo ter družino. Niti kuhat mi ni pustil, saj je za vse poskrbel on. S časoma sem mu predstavila družbo, ki ga je lepo sprejela. Nakar se je vse porušilo. Kmalu po tem, sem ugotovila, da ima polek mene vsaj še eno. Pozanimala sem se o tem in ga s tem soočila. Brez pojasnila me je blokiral na socialnih omrežjih. Vse kar je dejal je bilo, da “nisva skupaj, da bi mi polagal račune”. Čeprav mi je večx dejal, da ima z mano resne namene. Po vsem tem je odreagiral popolnoma nedolžno, sploh se ne zaveda svojih dejanj, s katerimi prizadane ljudi. Ne razumem kako lahko nekdo tako manipulira z nami ter nam tako prepričljivo laže in nas ob tem gleda v oči.

Tip se dela norca iz zensk kr mu to dovolijo. Nic mu nisi posebna to rece vsaki~poznam take primere. Priporocam da dejtas in spoznavas druge saj tazga tipa itak ne mors zgubit.. Deli na tem da soul tie (google it) in custveno na ezanost prekines z njim nujno in spoznavaj drufe.. Ni lahko ampak moras. Btw tipom si bolj privlacna ce imas tudi ti opcije. Zdj vidi da te ma v mrezi in da ne bos odsla ker nikamor ne mors it~zato manipulira. Folk nehajte dejtat brez strategije resno.

ČE ti lahko dam moje mnenje, je takšno, da če iščeš sex prijatelja, je to pravi naslov, za skupno življenje pa nanj nikakor ne računaj!. Verjamem pa, da ti je lahko tak tip človeka za druženje,žuriranje,izlete,dopuste in tut občasni sex prav dobra družba. ZA kaj resnega pa ga pozabi. Vedno bo takšen.

New Report

Close