Prestrašena
Pozdravljena!
Danes imam pa tudi jaz vprašanje: pred tednom dni sem bila na gastroskopiji in kolonoskopiji zaradi slabokrvnosti. Kolonoskopija bp, v želodcu pa imam pordelo sluznico, vendar vnetja ni. Naj še povem, da jem železove tablete že od januarja. Danes sem pa šla na potrebo in ko sem zagledala na papirju svežo kri, me je pošteno zaskrbelo. Ko sem se drugič obrisala, pa na papirju ni bilo več sledi o krvi. Naj še povem, da odvajam blato redno, nisem zaprta, skratka nobenih težav. Ali je možno, da mi je počila samo kakšna žilica? Bom pa še spremljala in upam, da se mi to ne bo ponovilo.
Hvala Vam za odgovor! In veliko sreče pri zdravljenju.
Lp, V.
Spoštovana!
Če je bila kolonoskopija opravljena in je bp, je najverjetneje tako kot ste predpostavila. Če je sluznica malo prizadeta lahko hitro pride do majhne poškodbe. Ali so vam kaj omenili, da imate mogoče kakšne hemeroide, tudi ti so lahko razlog. Drugače pa ne skrbite, saj je bila opravljena obsežna diagnostika
Lep pozdrav
Lidija
Hvala za odgovor. Ne, hemeroidov niso omenili, sem pa bila na srečo prejšnji dan pri osebni zdravnici, ji povedala o dogodku in sva prišli do zaključka, da mi je verjetno počila kakšna žilica. Včeraj in prejšnji dan, ko sem šla na stranišče, pa ni bilo nobenih znakov krvi ali česa podobnega.
Na osnovi tega in pa seveda vašega odgovora sem pomirjena.
Še enkrat hvala in srečno!
Lp, Vesna