Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Prestavitev menstruacije Dabroston

Prestavitev menstruacije Dabroston

Pozdravljeni,

stara sem 25 let in že od 18.leta jemljem KT. Nazadnje sem imela yarino, vendar sem pred 3 meseci prenehala z uporabo. Prvi mesec sem menstruacijo dobila po 24 dneh. Drugi mesec po 17 dneh, tretji mesec pa po 27 dneh, tako da sedaj ne vem kakšen imam ciklus. 30.8. pa imam eno potovanje čez vikend, kjer si res ne želim menstruacije. Dobila pa sem dabroston tablete s katerimi si jo lahko prestavim. Prav tako sem zopet želela začeti z yarino. Načeloma čutim kot da bom menstruacijo dobila v roku parih dneh in bi jo bilo glih konec do potovanja, ampak nisem prepričana. Ali je možno, da če menstruacije ne dobim do 24.8. (po navadi traja 5 dni zato se poklopi), da s 25.8. začnem jemati dabroston in v nedeljo zvečer 1.9. neham ali predlagate kako drugače?

Upam, da nisem preveč zmedeno napisala. Se vnaprej zahvaljujem za odgovor.

Pozdravljeni!

Dabroston se začne jemati 3-4 dni pred pričakovano menstruacijo. Poanta je v “pričakovano”. Če ne veste, kdaj bo M nastopila, potem je težko začeti pravočasno. Toda zakaj bi jemali Dabroston, če jemljete KT??

Matjaž

New Report

Close