Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Presneta krvomočnica…

Presneta krvomočnica…

Sicer sem nekaj o tem že pisala, pa vseeno:

Začeti sva jo z možem piti 3 cikluse nazaj. Takrat je bil to tisti dan, ko sem dobila M in sva jo pila do 19. dne ciklusa, potem pa nehala, ker sem že nekaj dni krvavela. Jaz imam ovulacijo 20 ali 21 dan (ciklus dolg od 28 – 33 dni) v ciklusu in to je bilo še bolj čudno in me tudi prestrašilo. Naslednji ciklus nisem pila čaja, potem pa se je Barbarosa javila, da je pila krvomočnico z medom in zanosila. Pa sem si rekla: če je ona preživela, bom tudi jaz.

In tako sva po končani M (pri meni je to 7 dan ciklusa) začela piti čaj z žličko medu. Vsak večer (no, mogoče sva kakšen dan pozabila, ampak zelo redko) sva ga pila in ga pila do 32. dneva ciklusa. Takrat sem si rekla, kar bo, pa bo. In potem čakala M in bila pozorna na vsak špik v mojem telesu. Zdelo se mi je, da je isto kot PMS: boleče prsi dva dni po O in požrešnost.

Tako je prišel 33. dan in nič se ni zgodilo. Le čuden rumensast izcedek. Naslednje jutro pa sem se zbudila, si izmerila BT (kar nisem počela že mesece, sem pa vedela, kje približno imam tisto zgornjo mejo) in bila je visoka! Pa sem naredila test in doživela presenečenje.

Zdaj samo upam, da se bo obdržalo. Pregled pa imam 18. septembra.

Normalno, da se bo! Razmišljaj pozitivno, me pa bomo držale pesti!
Jasna
p.s. pa javi 18.9.!!!

Res hvala vsem za čestitke in upam, da se kmalu dobimo na forumu Starši staršem!

Pozdravljena Miranda
Meni je zelono luč dala naša Tašika, ki je še vedno na dpoustu, da ti naj čestitam ob njenem imenu. Zelooooooo srečna je zate in ti želi vso srečo na moč. Jaz sem ji napisala na SMS tvojo veselo novico he he he kaj nam moreš????? NIČ!
Smo vesele zate……. SUPER KAJ NE???????

Lep dan in srečno nosečnost
Doroteja
P.S. Tašika………

ojla punce sem ful vesela za vse

tud jaz sem začela piti krvomočnico pa bomo vidla ka bo
se tud trudima pa ni nič

sedaj pa grem na alternativo in čim manj razmišljanja,,,
drugače pa je tud materina dušica ful dobra za piti in zelo zdrava za razna vnetja…
krvomočnico pijem mlačno je zelo dobrega okusa..

ajde javim ka bo za naslednj imesec..sicer pa sem si kupila prvič ovul.test..bomo vidli
upanje umre zadnje…

čao

New Report

Close