Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Presneta krvomočnica…

Presneta krvomočnica…

… je najbrž “kriva”, da sem danes dobila na Clearblue-ju DVE ČRTICI!!!

Izgleda, da je res nekaj v tem čaju z žličko medu, da sem že druga, ki ji naj bi uspelo s krvomočnico. Če samo pomislim, da naj bi čez 21 dni imela pri gin. pregled in posvet za nadaljne raziskave…Uf!

Stara sablja, naša Miranda!

Ti si ta prava borka!!!!!!! Tako se dela!!!!! Zdej pa hitro počivat in čuvat pikico pokico.

A daš pikico še meni za en krog, hahahahaha?

Bravo!!! Čestitam!!!

Miranda, kar nisem mogla verjeti, ko sem prebrala! BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!

Iskrene čestitke, Andreja1

Miranda – iskrene cestitke! In pazi na sebe!

Ja ja ja ja JAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

To delaj !!!!!!!!!!!!!!!!
JUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII zate in za tvojega moža !

Iskrene čestitke, Miranda, in seveda tudi bodočemu OČKU !!!!!!!

Zdaj pa hitro počivat in čuvat svojo pikico !

alenka

ISKRENE ČESTITKE !
ALI MI LAHKO PROSIM POVEŠ KAKO DOLGO IN KOLIKO TEGA ČAJA SI PILA? ALI SAMO TI ALI TUDI MOŽ?
SI PREJ DALA ŽE VELIKO IVF POSTOPKOV “SKOZI “?
HVALA ZA ODGOVOR !

Iskrene čestitke!!

No, pa smo zgubile še eno stalno članico. Da bi le lahko enkrat zaprli ta forum, ker bi zmanjkalo dopisovalk.

Pazi nase in uživaj!

N.

KAJJJJJJ?

Miranda vse kocine mam pokonc in ne vem ali bi se smejala ali jokala – AMPAK FUUUUL SEM VESELA ZATE!!!!!!!!!!!!

Iz vsega srca ti privoščim veselo in zdravo nosečnost in hvala za žarek upanja, ki si nam ga danes poslala.

Poljubček

Čaj sem začela piti tri cikluse nazaj. Takrat sem ga pila do 19. dneva. Ker so se čudne krvavitve pojavljale že nekaj dni, sem prenehala. Naslednji ciklus ga nisem pila, zadnji ciklus pa sem ga pila od končane M. Pila sva ga oba, zvečer, vsak 1 dcl, jaz z eno žličko medu, on s polovico (njemu bolj zaradi okusa).

Pila sva ga do dne, ko sem pričakovala M. Ker je bila dva dni kasneje moja BT še vedno visoka, sem naredila test.

Nobenih postopkov nisem dala čez, sva pa se trudila 18 mesecev in sredi septembra naj bi jaz začela s preiskavami (oz. bi se takrat pogovorila z gin. kako naprej).

Tudi jaz se pridružujem vsem čestitkam. Upam da nam boš poročala kako poteka nosečnost, da bomo s tabo v “slabostih” in veselju.Krvomočnica rules!

Čestitam!!!!

Kako lepo da so tudi take vesele novice na forumu in dajo vzpodbudo vsem.
Javi se še kaj, da bomo na tekočem.

Čuvajta se oba in lepo nosečnost ti želim.

Čestitam sedaj pa le uživaj v pričakovanju dogodka!!!1
Preden nas ostale, ki se še trudimo zapustiš, a mi lahko poveš kje dobiš to krvomočnico? Bi poskusila še jaz.
hvala

Miranda,
zeloo sem vesela zate in upam, da bom čez cca. 10 dni tudi jaz poročala o dveh črticah. Drži pesti!
Pa oglasi se še kaj!

Domača lekarna in drogerija Rosa v Trnovem, Cesta v Mestni log 20. To je v pritličju novejšega bloka. V bližini križišča C. v Mestni log in Riharjeva oz. Barjanska.

Draga Miranda

Kar nisem mogla verjeti, ko sem prebrala zeloooooooooo vesela sem zate.
Čuvaj svoj najljubši zaklad in želim ti vso srečo v nosečnosti in, da rodiš zdravega otročka. Iskrene čestitke tudi bodočemu očku………
BRAVO BRAVO BRAVO!!!

Lep dan še naprej
Doroteja

1 : 0 ZA KRVOMOČNICO !!!!!!! Je zmagala!

Sedaj pa hitro Miranda, pobožaj še pikico zame,

Uživaj v nosečnosti in vse najboljše, Bianca

Super, super, super!!! Čestitke tebi Miranda in seveda tudi atiju!
Upam, da se bo tudi nam kmalu nasmehnila sreča…
Čuvaj sebe in pikico!
LP, Jasna

Miranda super!

Mislila sem da si spet začela krvaveti ko sem prebrala naslov. Zelo sem vesela zete. Občudujem tvojo vztrajnost in ti želim vse najlepše.
Eva

Miranda, dej mi še povej kakšni so bili znaki?
Ali si jo pila do zadnjega dneva, ko bi morala dobit M? Te je kej bolelo, prsi…..?
Mal se razpiši…!
Čao!
Gala

New Report

Close