Najdi forum

presenečenje

..čau..
zanima me, če ma kdo kake ideje, al pa je bil sam lepo presenečen za rojstni dan..rabimo presenetit kolega, ki ma zelo rad kake fore, preden dobi darilo ( ne vem…torta, ki sploh ni torta…al pa take stvari..)..a ma kdo kako idejo???plis…
hvala

Ja za torto sem videla eno idejo : lahko naredite trinadstropno, sestavljeno iz toaletnega papirja, res dobr zgleda ;)) To naredis kar iz celih kolutov, v prvo vrsto jih das kaksnih 8, tko v krogu pa se v sredini, potem pa v vsako manj. Cez pa lahko nalozis kaksno cvetje, da luknje prekrije. Res ful dobr zgleda od dalec, pa se uporabno je;)))

Mi smo kolegu, ki je tudi bolj za hece, dali torto-balon.

V kupljen biskvit za torto (dva zavitka) sem izrezala prostor v katerega sem dala napihnjen balon. Biskvit sem prekrila z nabrizgano smetano, ga po obodu okrasila z mrvicami…
Hec je bil, ko je s špičastim nožem zarezal in je smetana letela na vse strani.

Druga dobra fora je pa malo darilce zapakirano v ogrooomni škatli.

Kot poročno darilo smo mladoporočencema podarili potovanje v Grčijo-dobropis, ki je bil v kuverti. Na porokah se ponavadi dajejo full velika darila, zato smo v trgovini dobili veliko škatlo od hladilnika (ali pa štedilnika, ne vem več), jo napolnili z raznimi slikami iz katalogov, poćitniške opreme…
Kuverto z dobropisom smo nalepili na stranico škatle, tako da ko sta zmetala vse slikce in papirčke ven sta presenečena obstala saj je bila škatla “prazna”. Ponovno sta pregledala vsak listek, vsako sliko posebaj…skoraj obupana sta obsedela v kupu papirja… takrat pa smo jima pomagali in veselje je bilo še bolj pristno in neizmerno!

Pri nas so pa enemu kolegu iz balonov sestavilo žensko, jo potem tudi oblekli v komplet s podvezicam…dali so jo v škatlo in jo je potem odpru…
pa ne prašite, kaj so potem s to žensko vse počeli(je pa kar dosti dela s sestavljanjem te babnice.

Moj oči je lani za 40 let dobil čisto pravi avto-prijatelji so za nakaj tisoč kupili eno staro katrco, so vse izrezali dol, pustili so le havbo in šipo, pa sedeže ostalo vse dol in so zadaj namontirali en velik sod za vino iz katerega je teklo tako belo kot rdeče vino-bil je v bistvu avto kabriolet…….RES IZVRSTNA FORA, LE DA SE AVTO NE SME VOZITI PO CESTI .

BILO JE ZELO ZABAVNO…

pozdravček

New Report

Close