Lepo pozdravljeni!
Včeraj sem si pri privat dermatologu odstranila nekaj znamenj, tako tistih na nivoju kože, kot tudi tistih izbočenih. Pred slabimi tremi leti sem bila pri dermatologu v kliničnem centru, na preventivnem pregledu. Rekel je, da je vse nenevarno (ni pa mi pogledal vseh!!) in da na napotnico nič ne morem odstranit, samo samoplačniško. To sem sedaj opravila, ampak imam nekako slab občutek. Znamenja mi je izžgal z elektrokoagulacijo, veliko več znamenj, kot sem nameravala. Me je pogledal z dermatoskopom, v parih sekundah(??). Dobila sem antibiotik sumamed, preventivno, zaradi velikega št. odstranjenih znamenj. In pa kremo garamycin, s katero naj mažem 14dni, 1x na dan (zvečer). Ranice naj bojo odprte (kako je z “muckami” od majic, se lahko kaj zagnoji??)
Ker so bila znamenja izžgana, jih ni več moč poslati za pregled na rakave spremembe, zato me zanima, na kaj moram biti pozorna? Resnično upam, da ne bo kaj narobe, ker me je zdaj, ko berem take stvari, res grozno strah! 🙁 Pa še izgled je sedaj po drugem dnevu tak, kot da bi kdo ugašal cigarete na meni.
Pri enem od odstr. znamenj imam občutek, kot, da ni odstranjeno v celoti. Bi se dalo zmenit k Vam na izrez oz. vsaj pregled, kako pa kaj, ko se stvar zaceli? Ker tja ne grem več!
Se opravičujem za dolgo sporočilo, vendar vas lepo prosim, da mi odgovorite, saj bom veliko mirnejše spala. Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem. Pozdravljeni!
Pozdravlejni,
Sedaj je potrebno počakati, da se rane zacelijo in brazgotine dozorijo. zorenje bo trajalo nekako pol leta. Če potem še ne boste zadovoljni z rezultatom ali pa če bo del katerega znamenja še prisoten, se oglasite pri meni in bom z veseljem pomagal.
lp,