Najdi forum

prepovedano zaljubljena

mojbog zaljubljena sem…metuljčki v trebuhu…hiter utrip….
ampak v napačnega…sodelavca…poročen…jaz poročena….z njim enako…kako lep občutek je to…nimava nič…samo smsi…emaili…nasmehi…topli pogledi…več si ne upam niti nimava možnosti…je pa vseeno tako lep občutek po tolihih letih biti malo v nebesih…
nekomu sem morala povedati…ne me obsojat…

kdor bi te obsojal, bi bil sam kriv…

---------- le vent nous portera...

Ja, res je lepo. Metuljčki naredijo svoje… Ni kaj obsojat,le kdo smo, da bi sodili drugim? Še lepše pa je, če to čustvo lahko izživiš. Uživaj!

Mi je malo znano kako lepo se počutiš in ti iz srca privoščim

Kaj pa če ima tvoj mož tudi take metuljčke do ktere druge? Bi ti bilo fajn?

jih je že mel…večkrat…z večimi…pa ne samo metuljčke, poglede in nasmehe…

No, potem te pa štekam, da za drugimi gledaš. Ker če te mož ne bi (pre)varal, potem ne bi rabila potrditve in občutkov drugje.

Srečno!

in kako lahko veš, če je prevaral? ni ga moškega,ki nebi.

ja dajmo jo obsojat!!!!!!!!!!!
ja zato se je zaljubila ker jo mož vara, kolk je grda!!!

ne nisi grda in uživaj v nebesih, ti jih pošteno povedano privoščim!
metuljčki so tu, uživaj, ker se živi samo enkrat

mejo do kje in kako dolgo bosta pa že sama postavila, ko bo čas za to

reta, kdo jo pa obsoja ? prvič je ena napisala situacijo,da jo ni nobeden obsojal ti pa kričiš tukaj. Kaj ne vidiš,da ji vse privoščimo?

ne se kregat punce, vsem vam privoščim take občutke…pa čeprav samo za to da vam zraste samozavest in se zazdite same sebi sila privlačne…sexi…lepe…

hvala vam

jaz pa ravno razmišljam, kak bi bilo…

naya, dobro bi bilo, a si že pozabila ?

Poznano:-). Meni je bilo to dovolj, njemu tudi. Bilo pa je točno to kar sva v tistem obdobju oba potrebovala. (P)ostala sva zelo dobra prijatelja.
Ti samo uživaj!

jao, jovanka nič pozabila…
en mesec nazaj je bila luna polna in … hm
kakježe marisol ali iryna čaka na poročilo.
pa naj čaka.

in.

stal je tam.
rumen odblesk sonca v njegovih zelenih očeh…
stala sem na pragu……..
kot okameneka,
ko se je približal…
eeevo, vse za vas, comment B…C.a-til…

Ne obsojam, da ne bo kake pomote…sprašujem samo, ker še nisem bila v nobeni kvalitetni partnerski zvezi z ljubeznijo v obe smeri…

a se da moža ljubiti in:

1. varati?

2. samo flirtati z drugim?

Po moje ne moreš ljubiti in se dajati dol z drugim. Ne vem.

Pišuka ste ženske….. in kljub vsemu si ostala z njim, zaradi otrok, zdaj te pa meče. Ta tvoj sodelavec pa verjemi nima metuljčkov, samo nategnil bi te, tako kot tvoj mož svoje kokice.

Pišuka ste ženske….. in kljub vsemu si ostala z njim, zaradi otrok, zdaj te pa meče. Ta tvoj sodelavec pa verjemi nima metuljčkov, samo nategnil bi te, tako kot tvoj mož svoje kokice.[/quote]

Pa tudi če bi jo samo nategnu-pa kaj pol,-bi imela po dolgem času vsaj en dober seks:))
Ja, poznam ta občutek,ko po dolgih letih opaziš da si nekomu zares všeč-mogoče bolj kot sem bila svojemu možu kdajkoli.In da je simpatija obojestranska.In potem občutiš te”metuljčke”ko ga zagledaš,in si nesrečen ko ga več ni ,ker bi rad bil z njim skupaj,se pogovarjal,smejal…
No ampak upanje zmeraj ostaja,kajne.Morda pa nekoč le….
Zares ne vem zakaj nekateri tako obsojajo zaljubljenost.
Uživaj v tem dokler traja

Po nekaj letih takšni metuljčki res odletijo, jih ni več. Čeprav to ne pomeni da do partnerja ne čutimo veliko. Ampak ne več metuljčkov, oz. zelo redko. Joj, sem se kar spomnila, še žlica v usta gre po zasanjani poti. Zato le uživaj in želim, da ti ne pustijo prav nič škode.

New Report

Close