Najdi forum

prepogosta menstruacija

Menstruacijo imam na 21 dni, pa me zanima ali je kakšno naravno zdravilo,
za mojo težavo?

Če si čez 40 let, to ni nič narobe( tako mi je rekla ginekologinja). Normalno je še do 21 dni. Se je pa dobro iti pregledati.tina napisal:

> Menstruacijo imam na 21 dni, pa me zanima ali je kakšno
> naravno zdravilo,
> za mojo težavo?

Stara sem 17 let.

Ne, to mislim, da ni v redu ( ne bi rada strašila).
Jaz sem stara 45 in mi je zdravnica rekl, da je to za moja leta sprejemljivo ( je pa koma, ker si skoz v tem).
Pojdite na pregled, obvezno.
tina napisal:

> Stara sem 17 let.

TINA. neuem kai ie narobe stem sam ist mam še hujše. menstruacijo mam en tedn pa en tedn nimam pa spet mam. že 5x se mi isto dogaja. stara sm 14 let tako da nism noseča ker tut nism še mela spolnih odnosov. prosim za pomoč*

someone.*
jas mam ist problem pa imam 15 let .. menstruacijo imam že 3 leta redno .. in prejšni mesec sem jo imela kar dva krat zmes je nisem imela le en teden in zdaj s5 .. res nevem kaj je narobe in moja mama se mi zdi nekam panična .. spolnih odnosov pa tudi nisem imela … mogoče kdo ve kaj je narobe?

tut js mam iste probleme,.. stara sem 14 let pa sm mela tti mesec 2x.
že 3x zapored mam na 10dni,.. =/
a mogoče kdo ve če je kaj narobe.? pa ka naj naredim.
spolnih odnosov nisem imela.
hvala=)

Poskusite z lanenim oljem, žličko prakrat na teden, mogoče vam manjka omega 3 maščobnih kislin, laneno olje vsebuje tudi estrogenom podobne snovi. Okus res ni kaj prida, lahko ga nalijete v jogurt ali skuto in zmešate. Najboljše je olje v temnih steklenicah.
Res pa je, da je pri mladih menstrucija pogosto v začetku zelo neredna in se kasneje uredi zato brez panike, če pa vas skrbi, je pa vseeno bolje iti na pregled h ginekologu, vsaj veš, da ni nič resnega narobe.

Romana R

pozdravljeni

stara sem 27 let in pred 5.meseci sem imela laporoskopski poseg(endometrioza jajcnikov)…prejsnji mesec pa so se zacele tezave..menstruacija mi je izostala za vec kot mesec dni..potem sem jo dobila 2x v roku 16 dni..a mi lahko kdo pove kaj bi lahko bilo narobe….PROSIM.ker me zelo skrbi

vidim, da nisem edina s to težavo :/
stara sem 14 let, in imam redno menstruacijo že dve leti… zdaj se mi je že drugič zgodila, da sem jo dobila po desetih dneh, vendar mi ne teče kri ampak imam nekakšen rjav izcedek. spolnih odnosov še tudi nisem imela.

New Report

Close