Prenagljenost
Zdravo.
S fantom sva bila skupaj leto in pol. Pred tem 4 leta znanca,nato eno leto najboljsa prijatelja.
Z menoj je prezivel tezje case med zvezo s prejsnjim fantom,me spodbujal in bil zame tu.
Zacela sva hoditi,ziveti skupaj. Razumela sva se,dosti pogovarjala. Skupaj uzivala v raznih stvareh.
Kasneje je prislo do nesoglasij zaradi nezaupanja iz moje strani,po tistem ko sem videla nekatere pogovore z drugimi puncami. To sva razcistila,in dopisovanja ni bilo vec.
Iz moje strani zaupanja ni bilo ij posledicno je bil problem kadar je zelel kam it. Ampak uredu,sem spremenila to zadevo,mu zelela da se ima fino in mu vedno rekla naj mi sporoci ce treba po njega ce bo pil.
Kasneje se je zacelo,da mu je slo na zivce karkoli sem rekla ko je nekam sel.
Zacelo se je, da je zanalasc probaval moje reakcije(zanalasc recem,ker je sam priznal da je probu da vidi kako bom jaz reagirala).
Premislila sem,in sva se pogovorila in sla narazen. Odsel je nazaj domov(bila sva skupaj v najemniski hisi). Samo nekaj cunj si je pobral,ostale stvari pustil.
Vraca se na 2,3 dni ko mu sama napisem ali zeli pridet. Gre za to,da ga obozujem in ljubim in nemorem preko sebe,da mu ne napisem smsa naj pride.
Je pa tudi on tisti,ki je rekel da ne ve kaj tocno si zeli trenutno ko sem mu rekla ce bi probala ponovno,ker ga je strah da ne bi bilo spet vse isto.
Sprasuje me kako sem,kje sem,kaj delam in vse te stvari. Pokaze da mu je mar. V oceh se vidi da mu je tezko..ampak je rekel,da trenutno mu je lepse tako kot je in da zeli da se ne slisiva nekaj casa. Sem rekla uredu,odpelji si stvari ce mislis da je to to.
Ampak ne,vse stvari ostajajo pri meni,vraca se. Pride,se stusira,umazane cunje pusti pri meni.
Hodi naokoli,uziva s prijatelji(hvalabogu).
Jaz se pa iz dneva v dan sprasujem ali sem jaz v prenagljenosti reagirala preburno in sem ga sedaj izgubila dokoncno zaradi tiste ene stvari ki mi pri njemu ni ugajala( nacin kako je vedno rekel da gre ven,nacin kako v jezi komunicira z menoj).
Drugace je clovek zelo nezen,pozoren in poln ljubezni.pri sebi sem razcistila in ja,dejansko sem prevec pritiskala nanj v vezi z izhodi. Sedaj,ko ga nimam vec,mi je jasno da sem mu spet zacela zaupati.
Kaj naj naredim da se vrne?
Lp
Zelim si da se vrne,in da mu lahko pokazem in dokazem,da lahko spet zaupam.
Zdravo,
Postavljaš napačna vprašanja. Najprej se vprašaj če si srečna in zadovoljna tudi kadar si čisto sama. Če nisi srečna sama s sabo neboš srečna z nikomer.
In če misliš in pričakuješ da te bodo drugi osrečili, da rabiš nekoga da se boš počutila fajn, si v zmoti.
“Some of the biggest challenges in relationships come from the fact that most people enter a relationship in order to get something: they’re trying to find someone who’s going to make them feel good. In reality, the only way a relationship will last is if you see your relationship as a place that you go to give, and not a place that you go to take.”
Jaz pravim tako. Če človeku ne zaupaš, to zastruplja odnos in človek, ki ne zaupa, mora delati na sebi, da se umiri. Na konc pa je tako, da, če se že izkaže, da človek ni bil zaupanja vreden, se še vedno lahko ločiš od njega. Da pa bi delal štalo za naprej na zalogo, je pa malo nesmiselno.
Ne rečem, da je vsak človek zaupanja vreden, vendar vseeno, človeka na silo zadrževati ob sebi, je napaka, kakorkoli obrneš.
Sicer nisi nič napisala o svojih reakcijah, mogoče niti ni potrebno, saj je dovolj da oba vesta, da niso bile “prave”, koristne za odnos.