Najdi forum

Premikanje klime

Ob letošnji vročini smo ugotovili, da klima v hiši tam kjer je ne ohladi dovolj oz. bi bil hlad lepše razporejen, če jo premaknemo. Na firmi, ki prodaja klime, so nam rekli, da je premikanje klime tvegano, saj se lahko odcinijo neki spoji, pa potem klima pušča in ne dela pravilno. Ker oni tudi klime prodajajo in so nam hitro ponudili klimo za 1300 EUR, me zanima ali je premikanje klime res tak problem ali je imel kdo že take izkušnje. Hvala.

Njim je interes prodati novo klimo, ker se jim to bolj splača. 🙂

Jaz sem jo že selil dvakrat, pa še vedno dela. Seveda je potrebno spoje spet dobro zalotati in po potrebi napolniti s plinom.

čak mal – sprašuješ prodajalce klime za premikanje klime????
pa zdravje in logika te služita ☺
kaj, ko bi poklical/a monterje klime ☺

le kam bi klical/a, če bi te bolel zob … genekologa ??? ☺

ko se spodobi. Včasih postavimo vprašanje, ki je za drugega čisto enostavno.
Daj, nauči se odgovarjat na vprašanja kot v šoli in nič več.!

ko se spodobi. Včasih postavimo vprašanje, ki je za drugega čisto enostavno.
Daj, nauči se odgovarjat na vprašanja kot v šoli in nič več.![/quote]

moj odgovor je popolen ☺

Robi hvala.

Ta firma klime tudi montira, ji servisira, popravlja, verjetno tudi premika. Poznaš koga na goriškem koncu, ki bi mi klimo premaknil? Hvala.

Klimo so nam serviserji preselili iz ene lokacije na drugo brez problema. Vse dela bp.

nam pa so jo premaknili na bloku, ko so delali fasado. pa sedaj pusca in je prisel ta, ki jo je prestavil, zabit en stoplc, pa sedaj spusca na drugi strani … (moti spodnjo sosedo, ker kaolja). nas je pa ze prej opozoril, da ce bo delalo, bo, sicer bo potrebna menjava, ker je ze pet let stara

Pet let za klimo ni nič. Pet let imaš garancije na zunanjo enoto.
Klima je stara, ko je stara 15 let.

Če kaplja, je treba podaljšati cev za odvod kondenza.

New Report

Close