heheheehheheeh A to je kaksne nacin zivljenja, da se cel dan sekiras, ker si pojedla ene bobi palcke. A se vam pocasi svita kaksne neumnosti nekateri pocnete. Enkrat se zivi in mislim, da je to dovolj dober razlog, da ovrzete vse te neumne diete.
aja pa ce izgubis 25kg brez, da delas vaje za moc, bos imela povesene (pa ne samo prsi).
Samo tole vam povem… sej vam ni treba prebrat…
Tako kot tudi do popolne postave ne prideš kar tako, čez noč, z neko čudežno dieto, tako tudi do debele postave ne prideš čez noč z enim grehom (bobi palčke v tvojem primeru).
Vsi vi, ki bi radi v 1 mescu 20kg shujšali – ste se kdaj vprašali, koliko časa ste potrebovali, da ste teh 20 kg pridobili?
Verjetno ste potrebovali kar kako leto, dve, tri, da ste si pridelali odvečne kilograme. Če bi sproti pazili, meli pravilno prehrano in pravilno rekreacijo sploh nebi dobili teh kilogramov in se vam nebi blo treba tkole mučit….
Smešno pa je videt tole – par let nič ne paziš kaj ješ, kako se giblješ, na tehtnico še stopiš ne… potem te pa nenadoma skrbijo ENE bobi palčke, pa kok majo kalorij, tehtaš se pa vsake pet minut (in potem ko si 1 kilo težji, ker spiješ 1 liter vode je cela štala)…
Upam, da dojamete poanto.
Seveda se marsikaj povesi, ko shujšaš 25 kg. Zato pa moraš migati, jaz sem npr. in še 3x na teden tečem. Ker pa se mi to ni zdelo dovolj, sem šla vmes na celutron h kozmetičarki (2x po 10 tretmajev v presledku enega meseca), da mi je pomagal utrditi mišice riti, rok in trebuha. Sam tek ni bil dovolj, ker do hujšanja nisem niti “s prstom mignila”.
bobi palcke so junk food (ze sestava je napacna (slabi OH), potem pa se priprava z oljem, sploh pa so na svedskem dokazali, da so lahko termicno pripravljeni enostavni OH ne samo skodljivi, ampak strupeni), tako da bo za mascobne blazinice in se kaj od tistih, ki spreminjate metabolizem, se najbolje, da bobi palcke nehate jest… pa ceprav bi imel en zavojcek samo 30 kalorij.
mimogrede: to me ne nekaj casa muci. pri tej dieti “sprememba metabolizma”. kaj pravzaprav tocno pomeni naslov? a se cloveku po tej dieti spremeni metabolizem? kako? zakaj ravno 90 dni? a potem se pa diete ni treba vec drzati, ker imas spremenjen metabolizem?