Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Prekinitev zavarovanja za nepremičnino

Prekinitev zavarovanja za nepremičnino

Pozdravljeni.

Zanima me, kakšen je postopek za prekinitev zavarovanja nepremičnine pri določeni zavarovalnici.

Hvala za odgovor.

Lp

Pismeno odpoved je potrebno poslati šest mesecev pred iztekom zavarovalne pogodbe.
Lp Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Vsa zavarovanja (hiša, avto, osebna) želimo po izteku prenesti na drugo zavarovalnico. Mislila sem, da preprosto ne podaljšamo več in sklenemo zavarovanja pač drugje. Torej se motim in je obvestilo potrebno?

Lahko napišete trenutno zavarovalnico?
lep pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Zavarovalnica Triglav. Dolga leta. Sedaj pa z njimi ne želimo imeti ničesar več (itak so imeli do zdaj samo oni z nami!).
Prešli pa bi postopoma, nobenih prekinitev, pač pa po izteku posameznega zavarovanja ne bomo več podaljšali. Po izteku zavarovanja hiše, bi prešli drugam, po iteku avta tudi…
Sicer se še nismo odločilili, kam. Pravzaprav kamorkoli, samo ne več pri Triglavu.
Hvala za odgovor.

Triglav. Dolga leta.
Ne vem pa, zakaj tega odgovora ne morem uspešno oddati. Velja prepoved povedati kaj slabega o tej zavarovalnici?

Ob poteku lahko mirno zamenjate zavarovalnico če to želite.
Praviloma je potrebno napisat pismeno odpoved zavarovanja 3 ali 6 mesecev pred potekom zavarovanja,zopet odvisno od dolžine trajajočega zavarovanja.
Na mojem forumu lahko napišete tako kritike kot tudi mnenja,ne glede na ime zavarovalnice.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

New Report

Close