Najdi forum

prejšnje – danes

odpiram novo temo, ker me zanima “individualen” odgovor na tole

Pozdravljeni!

Ali to drži, da smo bili v prejšnjih življenjih nekako v tesnejših stikih s tistimi s katerimi smo danes v stiku?

Zanima me še tole, če antipatija do nekoga drži v taki meri, kot nekateri opisujejo, da naj bi imeli do njih še nerazčiščene stvari iz prejšnjih življenj-a, kar ima za posledico antipatijo do njih danes?

na kakšen način pa je sploh mogoče ugotoviti s katerimi ljudmi , ki so danes v tvojem življenju, bil povezan-z njimi v prejšnjem?

(se opravičujem, zamotana vprašanja, ampak upam ,d a je mogoče odgovoriti na njih)

o teh zadevah sem že bral apo netu, pa me vseeno zanima mnenje strokovnjaka na tem področju.)

včasih ugotavljam nekakšno “čudno simpatijo” od nekoga, ki ga prvič vidim (v tem življenju) pa ga srečujem (ne dolgo časa ) skoraj vsak dan, čeprav me ne pozna, do nekoga pa strašno antipatijo z moje in njegove strani? ima to kakšno vezo s prej. vprašan

se je že zgodilo, da prav tako nekoga “prvič” srečaš in v tistem trenutku, mogoče v naslednjih “klikne nekqa povezava” nerazumljena da ti je simpatičen (kot oseba, brez “ljubezenskih” čustev, čustva so pristotna, vsekakor) da ti ugaja kot prijatelj, da bi se družil z njim/ te ne odbija in ti nekaj pomeni tako nekako. Pa vendar te ne pozna.

res me zanima , bila hvaležna za odgovor, lp

Njaprej razjasnimo, da smo takšni, kot smo, neponovljivi. V vsej zgodovini in bodočnosti ni bilo in ne bo bitja, ki bi bilo takšno, kot smo mi danes. Danes že vemo, da se v mnogočem razlikujemo od vseh drugih ljudi: po odtisu prstov, po očesni roženici, po strukturi DNK itd. V bodočnosti bomo ugotavljali vedno več izometričnih razlik med ljudmi in točno enakega bitja ni bilo in ga nikoli ne bo.

Če smo torej bili povezani v enem od prejšnjih življenj z nekom, ki ga srečujemo danes, je bila to lahko le povezava duš, ne oseb. Oseba je nosilec uma, torej ega. Um pa je minljiv, kot je minljiv človek. Edino duša je večna. Da pa bi bili lahko z nekom blizu in bi to čutili v tej inkarnaciji, bi pomenilo, da je taka duše, inkarnirana v osebo iz preteklosti in ista duša, inkarnirana v današnjo osebo, morala biti že realizirana, da je lahko obvladovala ego. Če pa je bila ta duša realizirana, pa ne more čutiti antipatije, ker je že povzdignjena na višjo stopnjo zavesti.

Iz tega izhaja, da ni mogoče, da bi nam bila neka oseba antipatična, ker je njena duše v bistvu ista, kot duša osebe, ki smo jo srečali v neki drugi inkarnaciji naše duše. To trditev sem večkrat sam potrdil z inkarnacijsko analizo.

Ugotoviti, s katerimi dušami smo bili povezani v različnih inkarnacijah oz. kdo so bile osebe, v katerih je bila inkarnirana določena duša, lahko ugotovimo z inkarnacikso analizo in karmično diagnostiko – torej v regresiji.

Vse ostalo, kar sprašuješ, so kemične reakcije uma.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Najlepša hvala za odgovor!

JA, vsekakor da duše ne mi fizično.

Ni za kaj!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close