Najdi forum

Prosim če mi lahko katera da nasvet koliko krat na dan naj jem da se ne bom več tako redila ,saj vem da bi morala jesti zelenjavo ja kako pa pripravljeno in koliko krat na dan ,potem se ti pa zgadi je dovol če bi jedla samo zajterk in kosilo potem pa nič več namreč me je strah ker sem v 20 tednu nosečnosti in imam 105 kg saj lahko dobim sladkorno

Draga Božička,

zakaj se o tem ne posvetuješ s svojim ginekologom.?predlagam, da bi jedla 5 krat na dan majhne količine kvalitetne mnogovrstne hrane z malo maščob. Ali si prepričana, da je tvoja teža tako viskoa samo zaradi preobilice hrane ali se morda v telesu kopiči ne voda? Ti zatekajo noge? Imaš normalen pritisk? Koliko si bila težka pred nosečnostjo?
prosim odgovori, potem pa bova morda dobili še kakašen uporaben nasvet

LP

ja pred nosečnostjo sem jih jmela 95 noge mi pa malo že zatekajo,pritisk imam zaenkrat 14o-80 je pa res da me pogosto boli tudi glava da včasih bruham

Predlagam, da bi vprašali za mnenje še ginekologa, saj je prehitro naraščanje teže v nosečnosti lahko posledica zapletov nosečnosti. Predlagam tudi, da bi jedli tako kot ste že sami omenili, majhne količine hrane vsaj petkrat na dan, pretežno zelenjavo sadje in meso, zelo malo testenin, kruha in riža in da bi hrano malo manj solili.
Na forumu prehrana bi vam tudi vedeli dobro svetovati.
LP

New Report

Close