prehitro
Halo Nora krava!
Dej nam se zaupaj, kako sploh sexata… a se ti medtem kej drazis po scgetavcku al ne? S tem bi mu lahko tudi dost pomagala in pri sebi pohitrila cas do zmage…
LP
Davčna je ena velika svinjarija. Meni (če bi bila moški), bi mi sigurno takoj padel. To se pa ne sme zgodit, a ne? To je tko, kot bi mislu na svojo mamo. Hudo!
BIK
Ne gre za to, da bi jaz imela probleme pri doseganju orgazma, ampak gre za to, da mi v minuti/dveh itak ne more pridt. Saj nobeni ženski ne.
Naj se oglasi pri strokovnjaku!
-____Nori kravi_____
Pa a je seks samo v porivanju? Ne vem no, ni mi jasno, da se že tko dolg trudita, pa nič novega ne sprobata…Jaz sem recimo isto imela takega partnerja, da mu je ful hitr pršlo, pa me je kr minevalo seksat. Zdej mam pa tazga, kateremu tud včasih pride do hitrega izliva, ampak se po seksu posvečava drugačnim tehnikam spolnosti, čez čas-uro ali še več zatem pa spet seksava, pa dlje traja.
Sicer pa ti osebno priporočam, da se pred seksom malce igraš z njegovim spolnim organom-z roko in usti ter jezičkom…-uporabi domišljijo, potem nekaj časa zatem pa seksajta-mogoče bo dlje zdržal.
V vsakem primeru ti želim veliko sreče!
DHARMA
Ne, sex ni samo v porivanju!
Se pravi, da mi svetuješ, naj ga najprej kako drugače zadovoljim in pol da šele res sexava?
Nekdo je omenil, naj fanta zamenjam. Ta možnost zame ne pride v poštev, ker imam fanta rada in bova skupaj rešila ta problem. Tudi njemu ni vseeno.
Ko pomislim na davčno upravo, mi sicer ne pade, ampak me zmrazi in nato lahko nadaljujem, ne da bi mi kmalu prišlo. Torej pomaga.
Kaj pa forum “seksolog svetuje”?
Toliko se vrtimo okoli seksa, da bi bilo zaželjeno, da bi kako mnenje podal tudi kak strokovnjak. Koliko pa jih je sploh v Sloveniji?
Jest pa ponavad na mojga sodelovca mislm in mi podaljša čas. Hvala sodelovc.
Katerega sodelavca? Pri tvoji punci?
Ne ne mojga sodelovca s službe, k se mi zdi res mal smešen:)
Pri prehitrem izlivu nimate punce kaj pomagat. Jaz lahko zelo se kontroliram,če je ženska zgoraj. Če hočem podaljšat igro,potem eno nogo mal skrčim,da ne morem prodirati globlje. Res pri tem partnerka kar “znori”,ker ga ne čuti dovolj,vendar to še poveča strast. Potem pač položim nogo dol in gremo do orgazma.
ejo, če uporabljaš jeziček…mu še hitrej pride, ker ga še vedno in še bolj vzburjaš…
ta način sexa ne podaljša, ga pa skrajša.
lp, didi
se pa res fuuuuuuuull potrudite…
Forum je zaprt za komentiranje.