Najdi forum

Mene pa zanima kaj punce storite ko opazite da ima tip prehiter izliv?

Mene tudi 🙂

Kaj za vraga pa lahko storiš, potem ko je že prepozno?

Ja nevem a nikol več ne greš z njemu al kaj?

Marsikaj se da še opravit, če je punca na vrhu in kontrolira situacijo. Saj ti vendar ne pade takoj dol, malo pa lahko še vzdržiš, da tudi njej pride.

kaj naredim?
s tem se ukvarjam ze kaksno leto, pa mi zal (nama ni) uspelo situacije popraviti, marsikaj sva poskusila…

zalostna sem, saj je tako seks prekratek.

*ona* je napisala, da lahko malo vzdrzi,da mu ne pade takoj dol….ja mu! pade mu dol. kaj naj clovek naredi? meni je zmanjkalo idej…resno, zelo sem se trudila.

🙁

Kaj naj naredijo punce? Hehe…. one so ze storile vse…. sedaj smo pa se mi na vrsti, da jih potesimo – ce ne z kur**on pa s prstom in jezijom. :))

Če je tako, se je treba obrniti na strokovno pomoč. Verjetno bo moral najprej urologu, da izključi možnost kakega organskega problema, potem pa ostane še psihologija.

Morda ne bi bilo slabo prečitati kake Košičkove knjige, jaz mislim, da se je on s temi vprašanji veliko ukvarjal, v glavnem pa obravnava probleme samozavesti fantov, straha pred predvzemom odgovornosti, probleme maminih sinčkov itd…
In seveda je potem treba iti h kakemu psihologu, ki se ukvarja z motnjami spolnega življenja….

Ampak ne glede na to, meni ni nekaj jasno. Ok, mu pač prehitro pride. Vendar, kako je potem, kaj se zgodi če čez nekaj časa (čez pol ure ali pa čez dve uri ali pa čez 5 ur – odvisno koliko je star ponovno poiskusita). Po mojem je čas, koliko nekdo vzdrži odvisen predvsem od tega kdaj je nazadnje seksal.

Pa še nekaj, morda sta oba obremenjena s tem, kako dolgo bo vzdržal in potem je tipa strah, in mislita samo na to itd… Pa saj je seks še marsikaj drugega, koliko te zadovoljuje z jezičkom, prstki in kakim pripomočkom. Koliko in predvsem kako si ti prizadevaš, da mu po prvi ejakulaciji ponovno otrdi?

Sori, ampak če je tole namenjeno meni, enostavno ne razumem.

to pa sploh ni problem.Sčesoma se vse uredi…ko postane bolj izkušen….
ciao

Ja, mojemu se je to tudi dogajalo na začetku. Potem pa sem mu rekla, da naj na kaj misli – nekaj kar ga ne bo še dodatno vzburlo. Zdaj sicer ne vem, na kaj misli, ampak mu pa uspeva. Juhu!

Kaj nardim, če mojemu prehitro pride? TRPIM.
Včasih mu še uspe, da zdrži, ma večinoma pa…

Vprašanje za tipe: Kaj pa vi nardiste, ko vidite, da vam je prehitro prišlo, pa da svoje partnerke niste potešili, ampak ne samo enkrat?

Muuuuuuuuuu Nora Krava!

Kaj nardimo? Upamo, da bo naslednjic bolje… 😉

Lep muuuuuuuuu…. :)))

Bikec, se ti zdi, da je to dovolj?

Jaz pri tem mislim na davčno upravo (DURS). Zelo pomaga!

Z vsakim seksom si tipi pridobimo tudi neki izkusenj (se navadimo na partnerja) in tako scasoma postanemo bolj sprosceni – zato se tudi podaljsa cas trajanja sexa. Upamo pa le lahko, da to privajanje ne traja predolgo casa, ker se lahko zgodi, da gospodicne, ki niso zadovoljene v sexu, zacnejo zadovoljsvo drugje… Pa ne da bi vas blatil – tipi znamo tudi biti taki.

LP

Ahmmm…. zacnejo ISKATI drugje…

ja kaj pa pol naredi,ko mu prehitro pride……a reče,JEBI GA KAJ MOREM POMAGAT……ali tudi tebe sprevi do orgazma z jezikom,prstom itd…..ali je za njega kar konec,saj on je svoje dobil….daj malo napiši kako to zgleda pri tebi,potem ti bom še kaj svetoval……ok???

Jože
Da ti ustrežem 🙂
Pri nama je tako, da je on od mene precej starejši in ni več najstnik, tako kot jaz. Probleme s tem ima že od nekdaj. En cajt je jmal ene tablete (Zoloft), ki so mu nekoliko pomagale. Zdaj jih je zmankalo…. 🙁
V glavnem, sex traja max. 2 minuti. Ampak to ne samo “porivanje”, ampak se umes ustavlja in to mi še bolj teži. Meni že skoraj pride, pol se pa ustavi in …..Sem mu že povedala, naj se neha ustavljat, ker me na tak način samo muči…itak nimam nič od tega, al se ustavlja ali ne. Pride mi tako al tko ne. Včasih imam tako srečo, da zdrži ….en cajt je poskušal misliti na kaj drugega. Malo je pomagalo….Saj če sexava dvakrat zaporedoma, pol gre, samo največkrat sva tolk zaspana, da kar zaspiva 🙁

Se bo pa že malo potrudil. Najprej več predigre, in potem še drugič, če je toliko pri močeh, da mu stopi. Pa še ti se malo potrudi, ne bodi preveč zaspana in utrujena po dveh minutah seksa. Privošči si še naslednjega, saj si sama ugotovila, da je drugič boljše. Kaj pa tretjič? Če pa seveda ne bo nič, zamenjaj partnerja. Ampak če zmore dvakrat v kratkem času, še ni za odpis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close