Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina PREHITRI IZLIV

PREHITRI IZLIV

IMAM EN PROBLEM DA SE PREDN S PARTNERISO ZACNEVA SEXSAT PRI MENI PRIDE DO IZLIVA IN PO TEM MI PA PENIS NOCE NABREKNITI IN TO SE DOGAJA ZE KAKIH 7 MESECEV,LEPO PROSIM ZA POMOC!!!

ZE NAPREJ HVALA ZA ODGOVOR!!!

Spoštovani!

Malce za hec: komu bi bila potrebna pomoč, saj ti vendar prideš do izliva?

Šalo na stran. Problem je presneto resen in zato bo potrebno kar nekaj dela. Upam, da s partnerko mislita relativno resno, ker bo morala tudi ona prispevati svoje (predvsem nekaj potrpljenja in spregledati kakšen moralni ali ženski predsodek). Verjetno si že opazil, da po prvem izlivu, drugič traja dlje do naslednjega (tudi po tistem, ko je penis vzburjen).

To je poznal menda že mojster Casanova, ki se je menda pred občevanjem z ženskami redno samozadovoljeval, in tako podaljšal čas do ponovnega izliva, v katerem je uspel zadovoljiti žensko. Ena izmed možnosti je ta, da se pred randijem samozadovoljuješ in boš med občevanjem nekoliko zakansil.

Ko si vzburjen, boš moral vključiti negativno domišljijo: namesto, da v Partnerki vidiš predmet poželenja (kot je to sedaj), boš moral misliti na kaj drugega, manj prijetnega, s tem se bo pritisk domišljije na vzburjenje zmanjšal in nekoliko boš lahko podaljšal vzburjenje brez izliva.

Ko se začneta ogrevati za odnos, naj partnerka pokaže nekaj manj podjetnosti in se čim manj dotika tvojega penisa, ti pa se bolj posveti njenemu vzburjanju, tako, da bo ona že blizu orgazma, ko boš prišel na vrsto tudi ti.

Kondom predstavlja izolator, zato izberi čim debelejšega, da boš čutil malo manj in spet se izliv zakasni.

Med odnosom naredi kratko pavzo, ne hiti z noter in ven (ali podobno), zato je boljši položaj, kjer ti kontrliraš gibe. Če ima pobudo partnerka, ti verjetno sokove kaj hitro iztisne.

Pri vsem tem potrebuješ partnerko, saj morata obadva razumeti, da je hkratni orgazem prej izjema kot pravilo in da to v praski ne pomeni nič, da je spolni odnos višek medsebojne sprejetosti, da imata obadva pravico do orgazma, da ni nujno da ga (vsaj v začetku) doživita po vaginalni poti s pomočjo penisa (človeško telo je obdarjeno z marsikaterim koristnim in uporabnim delom za to opravilo), da ni nič narobe, če se ti ali partnerka samozadovoljujeta (kljub temu, da imata drug drugega), niti da ni nič narobe, če se samozadovoljujeta drug v pričo drugega, da zadovoljujeta drug drugega…

Z malce domišljije in dobre volje bosta še dosti uživala.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close