Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost PREHITER IZLIV,POMAGAJTE!!!

PREHITER IZLIV,POMAGAJTE!!!

PROSIM POMAGAJTE MI VEDNO MI PREHITRO PRIDE SE PREDN SPLOH ZACNEM SEXSAT IN NE VEM KEJ NEJ STORIM!!!

PROSM POMAGITE!!!

Vzemi si čas, naredi tako, da bosta z damo celo noč skupaj, ali pa še bolje cel vikend (pojdita v kake toplice..:).

Ne bodi obremenjen s penetracijo, veliko se igrajta, spoznavajta drug drugega, če ti pride, pusti, da ti pride, igrajta se naprej, poiskusi se sprostiti… in prej ko slej bo ok.

Dama ti mora stati ob strani, vsako vprašanje kot je recimo: ja kaj je pa narobe, a te ne privlačim, itd…, situacijo poslabša. Dama ti mora dodajati samozavest, ne pa odvzemati.

Kaj ba če bi si ga dal obrezat, da se občutljivost zmanjša. A se zelo hitro vzburiš že ob pogledu na kako punco?

Ej Jure na tem naslov je kako odpraviti prehiter izliv?
http://thriveonline.oxygen.com/sex/malesex/malesex.ejaculatory4.
html

lepo si odgovoril edi.

ampak, kaj pa če je fant to že vse naredil?
kaj pomaga? radovedna sm namreč, saj ni nič narobe?

lp, didi

Didi,

če je fant že poskrbel za veliko časa, nežnost, itd., kot opisuje Edi, potem je rešitev samo ena: veliko vaje. 🙂 Vaja pač dela mojstra …

Jann HS

Po mojem je še precej mlad in ni poiskusil teh stvari.

Če pa je, potem se bo pač moral zateči po zdravstveno pomoč. Zelo verjetno ni nič fizičnega…

Mene pa zanima, ali greste fantje, moški, še kdaj z žensko pri kateri vam ni uspelo ga niti vtakniti, ker vam je že na ” pragu ušlo “, da niti čez vrata niste uspeli vstopiti ?
Nekoč mi je eden povedal, da ker ni uspel, ga je ženska zaman vabila in dajala znake, da bi šla še z njim, on se je namreč pri njej osmešil, pa še 15 let starejša od njega je bila, debela, špahasta … ( on 28 let ona 43 let ) . Odgovorite mi moški, fantje ?

Meni se je to zgodilo enkrat, ampak šele potem, ko sva že dvakrat. Tretjič ni bil zadosti trd. Ampak zaradi tega se nisva sekirala, naslednjič je spet bilo v redu. Mislim pa, da se kdaj pa kdaj vsakemu lahko zgodi. Če se dva dobro razumeta, se pač to premaga, če gre samo za hiter seks, je pa tako vseeno, dobiš pač drugič drugo. Ampak to je že druga zgodba.

Mislim, de je za mladega fanta zelo negativno, če mu ne rata, potem pa:
– ne upa probat več pri tej dami
– ali pa ga dama ne šmirgla več (kar je še huje in ful nefer od dame).

Ne glede na to, koliko se delamo junake, razumemo moški če ne drugače pa v podzavesti, prehiter izzliv kot neuspeh, oziroma kot neuspeh to, da nismo uspeli zadovoljiti dame. Od tod tudi hlastanje moških po ženskih orgazmih in igranje orgazma pri ženskah.

Vsi vemo, da je to brez veze, itd…, vendar podzavest deluje. Če smo sicer kolikor toliko uravnovešeni in samozavestni, potem še to morda zlahka premagamo, če pa nas kaj takega doleti v siceršnji krizi, lahko to generira nadaljne probleme… Ampak ponavadi pride z leti tudi več zrelosti, več izkušenj, sploh ko nam morda rata, da se kaka dama celo grebe za nas, ali pa se nam po uspešnem aktu mogoče celo zahvali. Vsak človek pač rabi neko potrditev, tudi tisti moški, ki se nazunaj kažemo kot trdne skale in stručkoti…

Ne smemo pa tudi pozabiti teze, da je telo pametnejše od nas in da se včasih upre seksu zaradi pridobitve nove črtice z osebo, ki nas v resnici ne privlači… Bodisi s preslabo erekcijo, bodisi s prehitrim izlivom…

Ta dama ga je lovila in se mu nastavljala nadaljnjih 10 let, bila je družinska prijateljica, zato žena ne verjame svojemu možu, da pri tej dami ni uspel, pač pa, da je imel s to damo ( od njega starejša 15 let ) več let spolno razmerje in to uspešno, doma ni mogel zato je pa drugje lahko. Moški, kaj pravite na to, ali je lahko mož drugje uspešen, doma pri ženi pa ne ? Zakaj bi ga ta dama nenehno osvajala in se rada vrtela v njegovi bližini, tudi mož se tega ni branil, mislim njene bližine, če ne bi z njim nič imela. Žena je vseskozi nekaj sumila, vendar jo je zmeraj ” pretental “, da ni nič in, da ima privide, da je ljubosumna itd. po več kot 20 letih pa ji je mož priznal, da je s to damo bil 1 x v hotelski sobi. Vendar je bilo še slabše kot doma s svojo ženo, da se mu je vse uprlo, njena debelost, njena starost, njegov neuspeh in z njo ni šel nikdar več, čeprav bi lahko, ker se mu je ponujala. Ali je temu moškemu verjeti ? Pravi, da je šel z njo samo zato, ker se je hotel enkrat na naraven način izprazniti, ker ga je doma žena zavračala, da ga je moral na roke metat.
Odgovorite na to moški ali ženske, ki imate s tem mogoče lastne izkušnje !

Za Edija ( )

Prosim odgovori mi !

Edi, prosim odgovori mi !

Trikrat zaporedoma ti lahko hitro pride, v četrto pa prav gotovo ne.

Bodi ponosen – 100% imaš full dobro punco pri kateri očitno ne zdržiš dolgo. Če te to moti si pa poišči eno staro mamo, pri kateri ti verjetno še stopil ne bo. Ne verjameš? NE … – poiskusi!!!!

ANČI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close