Najdi forum

Prehitela nas je tudi Slovaška

Kdaj se bo ta naša država prebudila iz globokega spanca?… na podlagi poročila Inštituta za ekonomske raziskave nas je po gospodarski konkurenčnosti prehitela tudi Slovaška.
Z Drnovškovim 10 let trajajočim spančkanjem ugotavljam, da z Ropom samo še nadaljujemo to spančkanje!!!!!!

Žalostno!!!!

….kaj češ, ko pa je tko lepo spati….medtem pa drugi furajo naprej. Veš, tam kjer se veliko gobca in nič ne naredi, ne moreš pričakovat uspeha.

In 10 let krade!

Ja sej od takih, ki so od vrtca dalje na plečih države tko ne moreš pričakovati kake inovativnosti.
Sam meni ni jasno kako to, da jih ljudje še kar volijo???? Ko je pa vendar očitno, da se pod vladavino LDS-a življenski standard stalno niža. No ja, razen če nisi “naš”, kako se pa tistim godi se pa vidi pri SIB banki, pa Elanu,….

Preden pišete komentarje naprej, si preberite cel članek v Delu, glede na kakšne kriterije so države razvrščali.
Jaz sem pa prav vesela, da pri nas ni prišlo do razprodaje podjetih kot drugje v V. Evropi. Zdaj imajo pa probleme, ko se multinacionalke selijo ven, ampak tega pa nobena raziskava ne upošteva, samo investicije štejejo. Kakšna je pa korist od tega, jih pa ne briga.
Če nas je prehitela Slovaška, ni nekaj narobe s Slovenijo, ampak z metodologijo. A ste že bili kaj na Slovaškem?
z.

…hej, veš zakaj jih volim jest? Ker mi boljše še nihče ni pokazal…. A nej Bajuka.. al pa Janša? Neeeeeeeeeeeee HVALA!!!!

no jest bi o prevzemih dodal samo tole.. v našem podjetju smo se takim prevzemom uprli pred štirimi leti… če ne bi takrat naredili tega, bi bilo danes 1000 ljudi na cesti, tehnologija in razvoj pa bi bila stacionirana nekje.. na Madžarskem, ali pa še bolj vzhodno… Toliko o zaostalosti naše države.

se pa strinjam, da v naši državi ni vse rožnato…

pa lep večer!!

New Report

Close