Pregomin AS – kje v tujini se ga da še dobit
Mala je dobila Neocate in je v nekaj dneh čisto rdeča v obraz, kožo ima čisto hrapavo, rdeča je kot semafor.
Na navaden Pregomin in Allernovo alergična.
Edino AS ji odgovarja. A se ga da še dobit v Avstriji? Ker kukr vem, ga bodo nehal v celi Evropi delat. Ena mamica je bila kle gor, ki je dobila recept in ga je v AVstrijo hodila iskat.
Ideje?? Namreč, ostali sva brez mleka, samo na polenti in zajcu.
Živjo!
Kaj pa pravijo zdravniki?? Baje sta še dve hujši varianti mleka od Neocata. Eden je iz Anglije – z receptom dvigneš lahko v Avstriji pol ti pa povrnejo stroške. Samo ne vem za kako velike otroke je to?? Je pa v majhnih vrečkah.
Vprašaj – samo morš bit prov “tečn”, da ti kj povejo – ker ful gledajo na stroške.
Mi smo na Neocate, pa zaenkrat kr gre. Se otepamo navadnega Pregomina, ker smo bili po njem zmeraj slabi, pa še ostale slišm, da niso zadovoljni z njim.
Sporoči, če boš kj zvedla – me zanima.
Lp, Irenna
Mi imamo naslednji pregled / provokacijo na Pregomin konec oktobra. Bomo naredil vse, da se ga ognemo. Terapevtka na bioresonanci nam je priporočila Allernovo (da je precej boljši kot Pregomin). Še nismo probal.
Definitivno mora biti še druga varianta, ne pa da posiljujemo z navadnim. Prej ni bil dober, zdej ko so pa AS ukinil, naj bi bil pa kr vredu !!??
lp
Mi smo Pregomin AS letos spomladi naročili iz Nemčije na naslovu
http://www.apoblitz.de/
Ker naš deček ne more uživati nič drugega nam je ZZZS po sklepu posebne komisije povrnil stroške nakupa (poštnih stroškov seveda ne).