Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija PREGOMIN

PREGOMIN

ZDRAVO!

Potrebujemo Pregomin, ker ga trenutno ne dobivamo na recept, saj čakamo na provokacijo. Če ga kdo proda ali podari, lahko pokliče na 041765945.

Hvala!!!

Lep pozdrav!!!

Meni so ostale 3 škatle, če kaj pomaga. Tudi ki smo ga morali kupovati, zato ga rade volje podarim, ker vem kako je, če ga potrebuješ.

Ja, mi bi bili pa zelo veseli, če bi jih dobili, ker je pa to res velik strošek… a se lahko kako zmeniva… hvala!!!

Lep dan še naprej!!!

T.

do provokacije ti pregomin še pripada na recept

Taši,

mi sicer lahko dobimo pregomin na recept, a ga naš otrok ne mara. Zato mu na lastne stroške kupujemo riževo ali sojino mleko. Mogoče bi se kako lahko zmenile in bi jaz tebi jemala pregomin na recept, in ti ga dajala, mogoče za pol cene?
Vem, da ga sicer jaz lahko dobim zastonj a kaj, ko mi nič ne pomaga. Mogoče bi tako bila volk sit in koza cela. Mislim, da bi res oboji imeli nekaj od tega.
Kmalu na slišanje…

za Ono:Mogoče, če si iz Ljubljane.?! Če pa si iz Celja, je zgodba malo drugačna. Verjemi, da če bi nam pripadal, bi ga dobili…
Mogoče, pa nam pri zdravniku lažejo??? A veš zagotovo, da nam pripada?

Tudi mi, poleg Pregomina, kopujemo riževo mleko, saj ga uporabljam za kuho in peko… pregomin pa pije pred spanjem, saj ga potrebuje zaradi vitaminov in podobnega… naš mali ga ima noro rad od prvega dne…

Jaz sem za to, da bi se zmenili. Tudi polovična cena je boljša od cele cene. Od kod pa si?

kje pa si sedaj dobivala pregomin, ne igra vloge ali si iz ljubljane ali celja ali ne vem od kje.
kje pa si naročena na provokacijo in kdo ti je to svetoval. verjetno so izvidi negativni in s provokacijo se bo pokazalo ali tvoj malček prenaša kml ali ne.

Do pred kratkim smo imeli pregomin na recept, nato je bil izvid testiranja negativen, kljub temu moramo biti do provokacije na strogi dieti in na pregominu—po navodilu alergologinje, saj še vedno ostaja sum, da je alergija na kml še vedno prisotna. Recepta pa ni možno dobiti, dokler alergija tako ali drugače ne bo ponovno dokazana… Provokacijo pa bomo imeli v celjski bolnišnici in sicer nekje v avgust… vsaj tako upam, ker gremo septembra v vrtec in rabimo pisno potrdilo o alergiji na kml…

Smo pa poskusili v tem času kdaj kakšen izdelek, kjer je minimalna količina mleka v prahu, ali celo samo lecitina in je malček ponovno dobil močno reakcijo—driska, malo vročine…

Kakorkoli že, Pregomin nam trenutno ne pripada na recept… Se mi pa zdi po eni strani čudno, da ga ne dobimo na recept kljub temu, da je alergologinja v izvidu predpisala nadaljno strogo dieto in pregomin…

Lep dan še naprej!!!
t

iz lastnih izkušenj ti 100% lahko zatrdim, da ti pregomin do provokacijskega testa pripada. kdo ti ga je pa do sedaj predpisoval.

Smo iz Maribora. Kot spremljam, ste vi verjetno nekje iz Celjskega. Če ste še zainteresirana, se oglasite v popoldanskem času (od 16.ih do 20-ih) na mobi: 031/752 830. Naslednji tden smo še dosegljivi, v avgustu smo na dopustu.
Želim lep dan!

Čist tko neumesno me zanima, koliko stane Pregomin. Hvala!

cca 2992,00 SIT do cca 3000,00 SIT – na takšne cene sem jaz naletela…

lp

Draco

New Report

Close