Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje pregled lasišča

pregled lasišča

Spoštovani.

Vas lahko vprašam, če kje brezplačno pregledujejo lasišče? Enkrat sem zasledila, da to poteka v lekarni v tacnu, ne vem pa če še to poteka? Pa še nekaj bi vas vprašala. Mama si je pred nekaj dnevi zlomila 5 rebro na desni strani prsnega koša. Rečeno je bilo, da mora hladiti z ledom, dobila je zdravilo zaldiar, rečeno je bilo da mora počivati v polsedečem položaju. Kaj pa hoja, se lahko normalno sprehaja? Koliko časa jo bo bolelo, oziroma koliko časa se bo celilo? Ima tudi ostooporozo ali to kaj vpliva na potek zdravljenja? Zacelilo se bo verjetno, kajne? Kaj pa kuha lahko sama?

Hvala vam. lp

Spoštovani!

Brezplačen pregled lasišča je večkrat na voljo v različnih poslovalnicah Lekarne Ljubljana. Trenutno najbližj termin je: 9.7.2013, od 15.00 do 18.00 v Lekarni Trnovo (Devinska ulica 1a).

Glede mame, seveda ni potrebno, da ves čas samo leži in počiva v polsedečem položaju. Lahko tudi hodi, se sprehaja, kuha,…, pazi naj le toliko, da se izogiba tistemu, kar ji poslabša bolečine. Bolečine so seveda v takšnih primerih lahko dolgotrajne in navadno trajajo tudi mesec dni in več. Še zlasti to velja, ker ima gospa že močneje izraženo osteoporozo in bo posledično celjenje dolgotrajnejše.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

New Report

Close