Pregled
Pozdravljeni
mislim da sem obsedena z obiskovanjem psihiatra. Ne vem kaj je to. Ampak ze od zadnjega obiska sem depresivna (bedna, jokam, zalost, mi ni do nicesar) in samo cakam kdaj bom imela naslednji pregled. Tega ne upam povedati naglas. Psihi. je super clovek, zabaven, ljubec itd. Mogoce mi manjka to, da me nekdo tako pohvali in da obcutek vrednosti? Navidezno imam vse, celo druzino,.. ampak se kar mislim samo na naslednji obisk. + ta psihi. je zelo zaposlen in ga veckrat nadomescajo oz. poslje nekatere paciente k specializantom. In vsakic upam da me bo sprejel on. Lahko recem le, da sem takrat iskreno sproscena ob enem pa razmisljam o tem kdaj imam naslednji pregled in sem zraven zalostna, tezka. Psihi. me ne privlaci, sva istega spola in sem veliko mlajsa.
Hvala vam!
Pozdravljeni,
določena navezanost je dobrodošla in koristna v procesu zdravljenja, pa vendar, ko postane ta navezanost pretirana, bolezenska, je zdravljenje moteno, kar tudi sama opažate. Verjetno je sedanja težava povezana z vašo osnovno boleznijo in bi bilo dobro, da se o tem pogovorite s vašim psihiatrom, oz. psihiatrinjo.
Lep pozdrav,