Najdi forum

preglasna pri seksu

Ne vem, kaj naj nardim. Moja punca je tko glasna ko seksava, da se zdi kot da bi jo klal. Pa to že pri normalnem seksu, kaj šele pri analnem… Res, prav skrbi me, kaj rečejo sosedi… 1000 % mislijo, da jo tepem.

A ma še kdo tako krizo…? HELP

Jaka

Ne takih problemov trenutno nimam….sem jih pa nekoc imel…..ko je bila
najbolj glasna, sem zenski pac malce z roko pokril usta (dogajalo se je v
nekem studentskem domu). Samo malce se prej vseeno pogovorita, da ne
bo mislila, da jo davis…. Sicer pa upaj, da ne bodo sosedi poklicali policije,
ki bi ji bilo treba razlagati zgodbo….

pr vsem tem pa verjetn se misli da te to ful vzburja.. zato ji mors to povedat, ampak dej na lep nacin da je ne bos prizadel..

ma jst mislim da to ni nic slabega in tudi mislim da jo moras pustiti da si da duska ne glede na to kaj o tem mislijo i ljudje in tudi ce pride policija na dom zaradi kaljenja nocnega miru jim mirno razlozi da imata spolne odnose…

Jaka- tvoja punca samo zelo uživa! 🙂

Preden začneta sexati dobro zapri okno:)))))

prosi kksno zalozbo da ti posodjo celico za snemat k je soundproof 😉

Definitivno zelo resen problem. Pred mano je bil v tem najemniskem stanovanju tak par, kjer je zenska ravno tako kricala. Morala sta ven! Sosedje niso zdrzali… sicer tudi proti meni niso visek tolerance, ampak za zdaj shajamo…

Jaka, morm ti povedat, prou srečo maš, ti povem,…..
en moj prjatu je bil enkrat na enem žuru, pa je eno odpelu v sobo,
pa ni pa ni hotla dat glasu od sebe,
pol je imeu pa tega dost, pa jo je kr sam v rit vščipnu da se je zadrla, kot bi jo iz kože dajal, sej veš da so ga prjatli slišal, in da je bil kaooo dobr…..
Torej, kar tako naprej

Jaka, morm ti povedat, prou srečo maš, ti povem,…..
en moj prjatu je bil enkrat na enem žuru, pa je eno odpelu v sobo,
pa ni pa ni hotla dat glasu od sebe,
pol je imeu pa tega dost, pa jo je kr sam v rit vščipnu da se je zadrla, kot bi jo iz kože dajal, sej veš da so ga prjatli slišal, in da je bil kaooo dobr…..
Torej, kar tako naprejIrena je pisal/pisala:
>
>
> Definitivno zelo resen problem. Pred mano je bil v tem
> najemniskem stanovanju tak par, kjer je zenska ravno tako
> kricala. Morala sta ven! Sosedje niso zdrzali… sicer tudi
> proti meni niso visek tolerance, ampak za zdaj shajamo…

ooo, jaz si pa prav želim zadihati normalno, spustiti kakšen zvok, pa ne morem, VEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je gužva okol.

tvoja se zgleda ne obremenjuje s tem 🙂

pogovori se z njo. povej ji, kaj si misliš glede sosedov. Ampak ob drugi priložnosti, da ji ne bi to razlagal pred ali po sexu, ker se lahko zgodi, da bo užaljena.

veliko sreče in čim tišjega sexa, lp, didi

pusti jo naj vpije…..če sosedje nergajo,vedi da jih je ena sama foušija,ker njihova ne vpije in torej nočejo,da jim da tvoja vedeti,da nekatere blazno uživajo…in tudi sram naj te ne bo,zakaj le,saj si pravi petelin……ko gresta po stopnicah,po dvorišču,po cesti..jo tesno objemi,naj se ve da je tvoja,ker si kaveljc…..če bodo prišli policaji,naj pride ONA na vrata in naj jih vpraša takole :kaj je ljubčki moji,ali vaša doma nič ne vpije,kadar sexata……no če bosta rekla da DA,potem tako ne bo problema,če pa bosta rekla da NE,potem naj jim reče : uboge vaše žene….
:-))
:-}}
😮

Se pa ne strinjam prevec s tabo. Sicer sem sama rada glasna, ampak vseeno malo gledam na to, da ne motim s tem sosedov. Mislim, da tudi meni ne bi bilo prevec vsec poslusat dogajanje za sosednjimi vrati. Sploh, ce je zelo pogosto. 🙂
Tudi ta tvoja taktika, kako bi opravil s policijo, ki jo sosedje res lahko poklicejo, ko imajo ze vsega zadost, se mi zdi precej za lase privlecena.
Jaka, po seksu ji povej, da si blazno srecen, da ona tako uziva s tabo, ampak obzirno ji namigni, da imata lahko zato tezave s sosedi. Mislim, da ne bi smela biti uzaljena zaradi tega.

lp

ej venera mislim da je bilo tisto sporocilo od jozeta bolj za salo kot zares:) drugac pa mislim da bi se dalo tvoj odgovor kar upostevat!lp

Hahahahah!!!

Dobr vas je tale Jaka za nos potegnil…pa se kar peljali ste mu..Sigurno se mu smeji ob prebiranju odgovorov,kot se je meni..ZATO!!
Jaka naslednjic pa le malo manj pretiravaj a je prav..Ce je punca glasna ti je sigurno vsec..Glede policije pa se vidi tvoje pretiravanje..madona da se nebo cel blok porusil..ker tako vpije…uhhhhh:)))
Pa sosedje..sigurno mate v stanovanju stene iz papirja…lol..DOBR SI NI KEJ..domisljijo mas dobro razvito…ce je tako dobro se pri sexu uporabljas.. pol kapo dol.
ampak a ves, da nismo vsi po zup prplavali na ta svet..!!!??Bye

Ali rada seksaš v GUŽVI?

Ej, Milena!
Ti se lahka zajebavaš… Jst mam pa res krizo!!! Pa ja nisem js napisu, da bi prišla policija, a rabiš špegle al ka??? Sosedi pa 100% slišijo, sej nimamo železnih sten. Pa še votle so!

Ojla Fante!

Poglej ponujam ti eno resitev…dej zvecer zraven vajine sobe to se pravi v drugo sobo starse od tvoje punce..bos videl,kako bo potem glasna…Veliko srece
Milena

Kaj pa tebe mede, Milena? Preveč Poletja v školjki? :>

ti jo kar tepi..sej tudi jst uzivam ob takem pocetju..pa tudi davim mojega partnerja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close