Najdi forum

Svojemu fantu sem rekla, da imam občutek da daje prednost družbi pred mano. in je dejal, da je to normalno, da se daje prednost družbi pred punco. mene zanima vaše mnenje. malo sem zmedena, ker sem jaz sama prepričana, da je partnerski odnos prvi, da daješ partnerju prednost pred družbo.

To ni normalno! Nevem kaj sploh počneš v takem odnosu, kjer so prijatelji bolj važni kot ti.

Po moji oceni sta oba se precej mlada. Fantje so vsaj po mojih izkusnjah pri isti starosti veliko manj zreli kot punce, ponavadi kaksna 3 leta manj. Tako da mu mirno odstej tri leta, videla bos njegovo dejansko dusevno starost in po mojem se bos zamislila. Ce pa je ze starejsi, pa samo bezi.

meni je moj fant prvi !!! na srečo tudi jaz njemu.

a sta komaj začela hodit?

TUdi jaz ne vem, kaj počneš s takim fantom. Zapomni si, če te že sedaj motijo stvari pri njem, te bodo motile vedno in vedno bolj. In če že sedaj namenja več pozornosti kolegom, kot tebi, jo bo čedalje bolj. Pojdi in srečna bodi, da si to spoznala že sedaj, ne šele, ko je prepozno. Očitno te nima dovolj rad. Ja, prav imaš, prvo je partnerski odnos, potem je vse ostalo. Če tega ne ve, se naj v partnerski odnos ne spušča.

Seveda. Pusti tega fanta in si najdi takšnega, ki bo dal prednost tebi in ne družbi

Nenavadno. Vprašaj ga, kaj mu sploh pomeniš. In v kakšnem vrstnem redu si, glede na to, da je moškim v povprečju kariara prva, potem mogoče še kak šport, potem pri tvojem še družba, a si ti nekje za filmi po TV ali pred njimi?

Nima prav in ne dopusti mu,da bi te v to preprical in dobro premisli,ali si zelis takega odnosa.Tezko ga bos spremenila in tezko bos srecna,ce bo svoje prepricanje tudi vedno prakticiral..pomisli kje se vidis cez 5 let? lp

Tukaj ni važno, kaj je “normalno” in kaj ne, ker vsak gleda na na neko stvar različno. Tukaj je važen podatek, da vidva s fantom drugače gledata na partnerski odnos in v takem izhodišču lahko pričakujeta težave med vama. Edino, kar lahko storiš, je da mu razložiš, kaj ti pričakuješ od vajinega odnosa, kako bi rada, da bi izgledalo. Če to sprejme in je pripravljen prilagoditi svojo sliko tvoji, je v redu, v nasprotnem primeru pa je brezzveze spreminjati nekaj na silo. Tudi ti ne maraš da te nekdo želi spremeniti, če tega nočeš,kajne. Zapomni si, da je vsakemu pomembna njegova slika, ki jo nosi v sebi in da je tvoj fant prav tako močno prepričan, da ima prav, kot si ti prepričana zase. Včasih se je potrebno odločiti, ali bi raje imela prav ali bila srečna.

New Report

Close