Najdi forum

Samo vprašam…..Včasih ko prebiram odgovore in se pogovarjamo o kakšnem stanju, kako je, pa nikoli ne vem katera je v katerem tednu, če ta izrecno ne napiše.
Ali ste za to, da bi se podpisovale ne vem, recimo ali z datumom roka ali pa z tedni? Ima katera kak boljši predlog?

LP S.

Se strinjam. Ali pa ce samo dopisemo tp (termin poroda) in datum. Tako imajo na forumu Baby centra (ameriski forum). Ce smo ravno pri tem; ali ga katera kdaj prebere? Jaz sem ga v prvi nosecnosti veliko, pa tudi zdaj pokukam, ceprav so vcasih pa kaksni posti prav mimo! Vidis pa razliko med nasim in njihovim zdravstvenim sistemom in menim, da smo kar srecni, ceprav gremo hitro in sugurno njim naproti.

Lp Naja
tp 23.3.2004 (21t)

Meni tp ni všeč. Ok zate vem kako daleč si, ker imam 23.3 tudi jaz rok.. a če neka punca napiše da ima rok 25.5…… moram že računati, da je to ene 8 tednov za mano pa da je potem tam nekje 22-8=a je 14…. ne znam na pamet računat, sem najprej gruntala o 16… ha ha

Torej meni se zdi bolje tedni nosečnosti…..

Če neka punca jamra o krčih v nosečnosti potem je smiselno da napiše kako daleč je, ker krči v prvih 3 mesecih pomenijo drugo kot kasneje, če pa jo le zanima kakšno lupinico uporabiti je pa res vseeno a so tedni zraven ali ne…. tako sem tudi jaz pisala, če je bilo pomembno da se ve, kje sem sem napisala tudi sedaj tedne, če ne pa nisem.

Tako da lp
21+3/7

Imas prav (he he, tudi meni tole racunanje ne bi sedlo). Torej;

Lp Naja 21+ 3/7

Zmenjeno

29+6

pa lep pozdravček

Tudi jaz sem za in

lp Nataša 21 t.

New Report

Close