Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost PREDLOG

PREDLOG

Jaz imam namreč naslednji predlog; kaj pa če bi prosile seveda tiste, ki imate stike z gospo z Društva za večjo rodnost, če bi hotela vsaj tu in tam sodelovati na tem našem forumu, saj bi nam najverjetneje na marsikatero stvar lahko odgovorila in nam ne bilo potrebno ugibati in laično rezmišljati. Mogoče bi bilo dobro za to zaprositi Primoža, če bi to lahko uredil, kaj menite. Lep sončen dan vsem.

Da, gospa iz društva bi zelo rada sodelovala v tem forumu, vendar na žalost nima interneta, društvo nima denarja.Jaz držim z gospo stik po telefonu, če grem v Ljubljano se oglasim pri njej, če se le da.Jaz sem jo informirala o tem forumu, zelo rada prisluhne, ko ji govorim o naših problemih.Poskušala bo nekako priti do računalnika in se nam bo pridružila s svojimi nasveti.Na mene gospa upliva zelo pozitivno, kolikokrat sem že obupala, pa me je znala usmeriti drugače. Kadarkoli jo pokličem najde vspodbudne besede. Ni ji lahko, saj je iskala poti in rešitve za našo pravico, ki jo imamo za svobodno odločanje o rojstvu otrok, predusem pari, ki potrebujemo donatatorja.Dostikrat je bila tudi na to temo v medijih.
Jutri jo nameravam zopet poklicati in vam bom javila, če bo kaj novega.
Pozdrav vsem in lahko noč.

Gospa iz društva naj dela v okviru društva, tista ki želi strokoven odgovor lahko postavi vprašanje na forumu Ginekologija. Jaz sem za to, da forum ostane “naš”, in mislim da se kar dobro znajdemo. Brez zamere in sončka obema. Vsaki enega.

New Report

Close