Najdi forum

popolnoma nič nisi kriv. če bi bila ona prava žena je ne bi motilo tudi to da sta zaradi preobremenjenosti malo skupaj.jaz pravim klinc pa taka ljubezen ko jo premami simpatija do drugega. če ji manjka to da se ni iznorela v mladosti je to zelo plitek izgovor. in kaj bo sedaj s tem drugim tipom pa zapolnila in nadoknadila zamujeno. ne ne bo. če bo hotela izživet svoje strasti bo morala kar še nekaj žrebcev zamenjati. samo se bojim da ti se bo čez določen čas privlekla nazaj. drugi moški vidi njo. ko bo pa imel obvezo še do vajinih otrok verjemi da ne bo tako romantično vse skupaj. če ni mogla shajati s teboj ,ki si njen sopotnik že dolgo in s katerim ima otroke potem bo s tem novim še težje. ker spolne strasti se bodo ohladile slej ko prej . težko verjamem da da to stabilna oseba. pa ne more človek takoj ko mu je nekdo malo bolj všeč zapustit partnerja. ne morem verjet da je človeška pamet tako nizka. njej ni bilo všeč mogoče nekaj malenkosti pri tebi. kako bi ona šele reagirala da te mora slučajno negovat in biti ob tebi ,če bi na primer hudo zbolel. tukaj eni opravičujejo njo ker ,to je pa nova ljubezen. in če se ta zgodi potem je treba iti novim zvezam naproti.
naj ti ne bo žal take žene. bodi srečen da si spoznal kakšna je.
in da ne bo kdo rekel da sem starokopiten. ne nisem. živim v zakonu kjer imava oba svobodo izživeti strasti drugje. pravo ljubezen ne poruši nič na svetu.

@mibasa,prosim, če mi lahko tvoj kontakt pustiš na ZS.

Lp, n

Tole najbrž sicer ni cel razlog, lahko pa je del razloga. In če je tako, je tukaj zraven kar pošten element nezrelosti.

Sta se mogoče poročila že zelo mlada? Oz. vsaj bila skupaj od mladega?

Če je odgovor DA, potem se situaciji niti ne čudim. Te nevarnosti bi se morali zavedati vsi.

Poročila sva se 2002. Ona je imela 21 let, jaz pa 28,5. Spoznala sva pa se dobri dve leti pred poroko. Po 1 letu, ko sva bila par, sva se odselila in šla na svoje, čez 9 mesecev pa poročila. Ona je bila res mlada, vendar je vedno delovala zelo zrelo. Do pred kratkim…
No, jaz sem jo zadnjih 14 dni očitno prebolel, ker me v tem času tudi spomini ne spravijo več na tla. Vem pa, da se bo trenutek slabosti občasno še vrnil in me spravil v slabo voljo oz. jok.
Ampak več kot očitno napredujem, čeprav sem še pred slabim mesecem močno dvomil v to.

New Report

Close