Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Prebujanje otroka

Prebujanje otroka

Pozdravljeni!
Sicer nevem ali sem na pravem forumu, ampak bom vseeno poskusila. Moja 10 in pol letna hcerka ima tezave pri spanju. Zacelo se je ze lani – zaspi in se po pol urah zbudi in pol vec nikakor ne more zaspat nazaj. To je trajalo kaksna dva meseca, skoraj vsak dan. Potem je bilo do danes ok. Sedaj pa se je spet zacelo… ista zgodba – zaspi za pol ure, se zbudi in pravi da ne more spat. Recem ji naj se vleze, da jo bo ze “zmanjkalo” slej ko prej, ampak ona skoz pravi da ne more in ne more. Pravi, da je nicesar ni strah, da o nicem ne razmislja in podobno….zdaj pa nevem kaj bi to lahko bilo? Mi lahko prosim kako pomagate? Otrok ja hodi v solo in rabi spanec. Hvala za odgovor. Lep pozdrav

Gre za motnjo uspavanja oz. vzdrževanja zgodnje faze spanja. Če ste izključili vse dejavnike, ki bi morebiti vplivali na spanje (npr. energetske pijače s kofeinom, kakšne sladkarije, ki vsebujejo kofein, tudi čokolado ali kakav pred spanjem), potem svetujem obravnavo v ambulanti za motnje spanja.
poglejte še v spodaj pripeto povezavo do knjižice o motnjah spanja, če bi našli kakšen možen vzrok.

Vaš link

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close