Najdi forum

prebolevanje

Ojla! Ne morem preboleti svojega bivšega! Od kar sva končala je minilo že 8 mesecev in zdaj sva prijatelja. Največji problem pa je ta, da mi zadnje čase spet pošilja nekakšne znake, ki bi lahko pomenili, da ima željo da poskusiva znova. Jst ne vem al se sam men tako zdi (ker ga še vedno obožujem) al je dejansko to res. Kako naj se prepričam, da mi ne vzbuja lažnega upanja? In na kakšen način naj ga ponovno, popolnoma diskretno, osvojim?

Aja! On je bil moj prvi tip končala sva pa zaradi tega, ker je bil preobremenjen z vsemi dejavnostmi.

Ej a ves kaj je najbol sploh ce je biv pru! Pust ga pr mir kr ce te je enkat pustu te bo v drugo se lazi, pa pust se ksnmu drugmu tipu da te osvoji! Ta tvoj bivsi tip ni EDINI!!!
Pa velik srece,ce ze bos slucajn znim:) (sam raj ne)

Ne bom ti pameti solila tudi dejala ti ne bo kar naj storiš ker tak in tak boš poslušala svoje srce če pa boš hotela narediti razumno pa tako veš kaj moraš narediti .To tako sama že veš . Vem da zdaj ko si brez njega si želiš ga nazaj ,da bi tako bilo kot je bilo.Vendar nikoli ne bo enako.Med tem časom sta se oba spremenila ti si postala bogatejša za eno izkušnjo on pa verjetno bogatejši za svoj ego.Vprašanje je če mu boš lahko znova zaupala.Če te ne bo žrlo kdaj bo zopet preveč preobremenjen in te bo zopet zapustil . Ti pa se boš znova in znova pobirala in pobirala…… Zdaj si že na pol poti idi do konca,kak malo popustiš si znova na začetku.Vem da boli tudi še bo nekaj časa bo vendar si še mlada in dosti fantov še moraš spoznat preden boš prišla do pravega.Takrat zagotovo boš vedela da je pravi in bo vedno najdel čas zate.

P.S Nihče ni tako preobremenjen da ne bi za svojo srčno polovico najdel vsaj nekaj minutic na dan če te ima resnično rad.

Lep pozdrav Niksa

Jst te cist razumem…bivsiga je tezko prebolet, sploh pa ce pol najde novo zensko ampak je s tabo se zmeri v stikih kot frend, tko kot se je zgodil men…Sam zivljenje gre naprej…Ce pa si sigurna da ga hoces nazaj, pa kot prvo ne smes bit vsiljiva in kot drugo ne mu takoj pokazat da si se zmeri cist nora nanga. Bols je da ga kdaj povabis na pijaco al pa u kino, pa se bosta med pogovorom sama razgovorila…mogoce bos tut ugotovila kaksna custva goji do tebe in ce se splaca z njim se 1x poskusit…Ampak res premisli, ce se vse to splaca. Bil je tvoj prvi tip in v 99% nikoli ne ostanes celo zivljenje s prvim…pridejo se drugi, tretji…in en od teh bo sigurno taprav. Zdej pejt pa rajs mal s frendicami ven in se ozri naokol…kaj pa ves mogoce pa bo preskocila iskrica…

Ma sej je res, da nas je 2.000.000 in en mora bit namenjen men! Pa tut to- če te ma kdo rad njade čas zate- je res. Sam ne razumem ga, zakaj mi daje neke signale!!

Zarad varnosti bom spremenila vsa imena. Mojemu dragemu je tako ime Tim, men pa Hana.

Vse skup jih je bolj očitno začel oddajat za njegov rojstni dan. Praznoval je 18 let in povabu je sam 5 najboljših frendov. Dobil smo se pri njem doma. Jst sm pršla skupi z frendom Alešem. Ko sva vstopila v dnevno sobo je Aleša Timova mami sprejela: ˝O živjo Aleš. Kr naprej stop.˝ (Hiša je bla polna sorodnikov) Ko pa je zadaj zagledala mene je rekla ˝O Tim poglej kdo je pršu! Hana kr naprej! Veš kolk smo te čakal. Končno si pršla. No kr pejt naprej, da te vsem predstavim!˝ Ej čist sm bla nora. Komi sm pršla do Tima, da sem mu čestitala in kako se mu je zdel (ful je bil ponosen), ker so naju vsi opazval! Jst sm pol mogla narest pravo potezo in sm stopla do njegovga očeta, ga pozdravla in z njim spergovorila nekaj vljudnostnih besed. Tuki so šele ljudem oči vn padle! No pol smo šli mi vn in cel večer me je prav lepo gledal. Jst sm ostala hladna, čeprov sm tiste metuljčke ljubezni komej zadržvala v seb!

To je bilo prvič. Pol sva se srečevala v šoli in pogovarjala tiste običajne stvari. En mesec po njegovem rojstnem dnevu sta me z očetom povabla na raily oldtimerjev. Med ogledom vseh tistih starih avtomobilov sem se rokovala vsaj z 30 ljudmi. Tim je namreč nor na oldtimerje in pozna vse avtomobile in njihove lastnike. Vsi so mislil, da sva midva par in so samo hvalil, kolk sva luštna. Najbolj me je pa presenetl, ker Tim ni reku, da sem samo njegova prjatlca. En mu je clo reku, če sm jst njegova žena in Tim mu je jezno odgovoril. Ona ima ime – Hana! Tut Timovem očetu so me ful hvalil (kukr kolk ma luštno tamlado) in njemu se je sam smejal pa govoru je da je prov zadovoln. Tim je men vse razlagal o avtomobilih (jst sm bla prvič na takem srečanju) in me pri tem prav prijazno gledal. Res nisem vedla, kaj naj to pomeni… Po railiju miu je ee reku˝Ej tole maš pa prov lušno spremljevalko. Glej, da ti jo kdo ne spelje!˝ In njegov odgovor? ˝Ne, ne bo.˝ Sledil je dolg pogled…..

Ko smo bli ponovno doma – pri Timu me je vprašal za čisto vsako stavr, če je uredu.- povabljen je bil namreč na maturantski ples. Za obleko, srajco, kravato, čevlje, če se mora it še glavo umit, … A tipi ne sprašujejo tega svoje mame? Ona je namreč bila doma. In zato se mi je ful zdel, ker je za nasvet vprašal mene in ne nje!!!

Po tistem dnevu se nisva več vidla, ker je šel na neko potovanje. Komi čakam jutr, ko ga bom vidla!

Kaj pa mislte zdej? A ma resne namene al jih nima? Jst se seveda zadržujem, ne bom mu padla pred kolena takoj ko bi očitno pokazal da bi bla mogoče spet skupi.

Uživite!
Dancing girl

teli bivsi znajo bit prov trn v peti ;(

stara sem 23 let in imam fanta 3 leta.pred njim sem imela tipa-moj prvi resn in sva hodla 3 leta.pol me je pa pustu zato ker se kao ni zdivjal.od takrat je ze 4 leta pa se vedno zivi v mojem srcu.seveda me je potem hotu nazaj in sem zmeri podlegla-to je blo ene 7x ampak nikol se ni izslo.dobesedno me je zajbavu.ko sem nasla drugega je zacel letat za mano,ko sem pa hotla bit z njim, se je pa delu kot da sva za vse vecne case zakljucla.
hocem ti rect da nima smisla ga cakat in mu verjet da te ima spet rad in te hoce nazaj ker se nikol ne bi dober koncalo.slej ko prej bi sla zopet narazen.ko ljubezen umre pac umre.ostanejo spomini ki te vcasih zavedejo da zacnes verjeti da ga imas spet rad.ampak kmalu ugotovis da ni tako.na svetu je se tolk drugih da je kr prav da te je pustu da bos se kej drugega preizkusla.ko bos spoznala enga ki ti bo vsec bos v ternutku pozabla na bivsga.in bos vse svoje misli usmerila vanj.in verjem da ti bo lazje.klin se s klinom zbija.jaz sem tudi tako nardila mapak men na zalost bolj slabo pomaga.spomini so se tako zasidrali vame da se vedno milim nanj.le ljubezen se je nekam skrila.morda bi bilo dobro ce za nekaj casa prekineta vse stike.jaz sem se 4 leta z njim klicala.zdaj po tolkem casu sva pa cist prekinla-tut vidim ga ne vec in moram rect da mi je zal da nisem to storila ze prej saj zdaj lazje zivim in spet uzivam zivljenje.manj mislim nanj in ne verjamem da bi ga lahko se ljubila.oprosti zmedi saj je ura 3 zjutraj.

jest ti pravm da ga pozab pa ga rajš men začni mal fafat.še posebi čedobr skačeš pa če maš sladkega ščegija

mater si kulturn.a tebi se nikol ni blo hudo?me prav zanima ce te katera hoce ko pa imas taksne izpade.

kolk obzirno frenk 🙁

se pravi da ni bil pošten do tebe in ti ni dal kar si hotela.

Jest sem pa mislil da si je vedno treba najti čas za žensko in ostale stvari odriniti na stranski tir, ker lahko počakajo na jutri.

Me pa zanima tvoje mnenje do teh problemov ki si jih omenila, ni jih malo ki si ne najdejo časa za svojo partnerico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close