Najdi forum

..sem cisto na tleh..ne vem kaj bi sama s sabo…z bivsim sva narazen ze 2 leti imava otroka v tem casu sem spoznavala nove fante on tudi nove punce a sva se vracala nazaj en k drugemu na njegovo zeljo. Vedno me je nekak obrnu da se bo trudu itd in mi govoru da me ma se vedno rad. Jaz sem dala priloznost vendar me je zelo hitro razocaral. To da sva skupaj ni govoril na okoli ker njegovim kolegom ne bi bilo prav itd. Ugl vedno me je meu nekak za rezervo jaz pa sem si delala utvare da smo druzina in se vedno zelo trudila. Pred kratkim sva se razsla ker je spoznal novo punco. Kr tko..
hudo mi je ker se mi zdi kot da bom vedno ostala sama. Zivim doma od kar sva sla narazen. Hudo mi je ker povsod vidim srecne druzine jaz pa tako mlada in dobim samo neresne “kretene” ki po parih mescih recejo adijo. Vesela sem za vse kar mam ampak po 2 letih mi res manjka nekdo ki bi me imel rad. Zarad tega sem vedno v hujsi depresiji. Zdaj pa ima se bivsi novo in mi je za umret, ne ker mu ne privoscim ampak ker je zelo grd do mene in me vidt ne more prej sm bla pa nadomestek vs ta cs…nikol ne bom prebolela tega da moj otrok nima druzine 🙁 kaj ste nardil da vam je blo lazje???:(

Šel sem naprej, pokopal preteklost na skromni komemoracij (par globokih debat s prijatelji) in se nehal sekirat…
Ko si v takem stanju – globoka žalost in pogrevanje nečesa kar je bilo, ti redki pristopijo, ker se večina zaveda tvojih težav in se z njimi ne želijo ukvarjat.
Skratka, glavo pokonci, razmišljaj o prihodnosti, o stvareh, ki te veselijo o načrtih za svojega otroka.
Glede kretenov pa… mogoče rabiš ob sebi bolj zrelo osebo, a te privlačijo manj zreli.
Če se ti bo mudilo v novo zvezo, boš imela samo težave. Teh reči ne moreš urejat na silo, to vem iz lastnih izkušenj.
Predlagam ti, da poiščeš nekoga, ki je tudi ločen in podobnih pogledov kot ti, če ne za kaj drugega pa zato, da se pogovoriš…

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Draga Pinkblue! Enkrat sem prebrala,da ljubezen,ki jo je treba skrivat,ni prava ljubezen. Ne hiti,ne bezljaj,čeprav se ti zdi,da bi nekdo novi lahko zapolnil praznino v tebi in vsaj malo olajšal bolečino,ki jo momentalno čutiš. Živi vsak dan posebej,imaš dete ,ki te budno opazuje in spremlja tvoje počutje in reakcije. Bodi pogumna,zapolni si dan s čim,kar te veseli. Če ne drugega,napokaj detece,pa ven,na zrak pa med ljudi,da ne boš toliko čutila samoto. Okupiraj se in ne razmišljaj preveč,ne razbijaj si glave z bivšim,dokazal je,da ni vreden. Še toliko lepega te čaka,mlada si še….glavo gor. Vse bo še dobro. En velik objem od mene.

New Report

Close