Najdi forum

Pozdravljeni!

Med drugimi se oglašam tudi tu, kajti na tem forumu

Vsi vemo kaj se dogaja, zlasti v zdajšnjih časih, v zdravstvu, koliko nepoštenih zadev se dogaja.

Zdaj pa si zamislite sledeče: človek, star 47 let je ostal brez službe, pač višek. Je povsem zdrav, že od nekdaj se ukvarja s športom, prav tako psihično je povsem v redu. Ima urejeno življenje, družino itd., torej vse v najlepšem redu.
Ko je ostal brez službe, mu je nekdo (ne vem, če ne iz podjetja) predlagal naj gre k psihiatru in se naj dela malo norega, češ da bo potem dobil 3500 € za ne vem kaj….ne vem kako je izvedel to, kaj je natvezil psihiatru, ampak dejstvo je, da je res prišel do tistih 3500 € (res ne vem na podlagi česa in kako je to povezano z izgubo službe). Dejstvo, kar želim poudariti je to, da je povsem ZDRAV, tako fizično kot psihično. Karkoli je že povedal psihiatru, mu je le ta predpisal 7 različnih zdravil, verjetno kakšne antidepresive, antipsihotike, pomirjevala ipd.-previdevam, ker res ne vem natančno zgodbo, le slišal sem kar pa je res. Seveda, da ta človek ni zaužil niti ene tablete od vseh teh, kar mu jih je predpisal psihiater, saj se mu je le za to šlo, da dobi ta denar (hvala bogu, heh, če se to res da).

Hočem povedati, kako je lahko psihiater tako “nor”, da ne uvidi, da človek nima nobenega problema oz. je takoj na prvi seansi dobil že toliko vrst zdravil! Halo? Adijo pamet!

Morda kdo izmed vas ve o čem se gre tu, da je na podlagi delanja “norca” dobil toliko denarja po izgubi službe? Kako se to napravi? Pa ne sprašujem zato, da bi tud jaz to napravil, saj na srečo imam dobro, zagarantirano službo. Le ne vem o čem točno se gre tu, kako je možno kaj tazga izvesti s strani nezaposlenega in s strani psihiatra!

In kaj menite o takšnem psihiatru, ki je napravil to, kar je?

Nikoli mi ni padlo na kraj pameti, da je kaj takega lahko izvesti. Mnogokrat pa pravi pacient, bolnik ne dobi zdravila ali pa dobi neprava zdravila. Žalostno, kar se dogaja.

Malo za razmislit, kajne? In kaj pravite vi, dr. Rebolj? Pa brez dlake na jeziku.

Lp

New Report

Close